כללי לוגו ראשון שלי.. בבקשה להיכנס

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל הערות/הארות בשמחה.
תזכו למצוות ותודה רבה.

קבצים מצורפים

• לוגו חיש.JPG
    1.1 MB · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
הצורה עצמה נחמדה אני חושב.
הייתי עובד קצת על הצבעים.. גם האנגלית צריכה שינוי.

• הוסף לסימניות
חשוב למקד אותנו-
למי מיועד הלוגו? איזה חברה / ארגון?
מה מעשיה?
מי קהל היעד?
הרעיון של חיבור האותיות חמוד. צריך לחפש גופן טוב יותר- עבה יותר, בעל משקל, וטון המסמל מכובדות. (סליחה על ההגדרות, אבל אני לא ממש יודעת איך מגדירים גופנים... )

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל המגיבים
העמותה מחזיקה כולל אברכים ומסדות לימוד וכן בגמ"ח לנזקקים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י zalmenw;1104278:
הצורה עצמה נחמדה אני חושב.
הייתי עובד קצת על הצבעים.. גם האנגלית צריכה שינוי.

הצבעים כאן הם רק לדוג' אבל אשמח לדעת על איזה סגנון צבעים אתם ממליצים ללכת.

• הוסף לסימניות
כיוון נחמד, אך קצת מיושן בעיני.
אולי כדאי לעשות שינוי של הצבעים (הלוגו השחור נראה די טוב ביחס לאחרים),
והייתי הולכת על צבע אחיד ולא מחליף צבעים.

לא כ"כ אהבתי את הקו שמעל האות ש' (זה אמור להיות כובע?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שבלונה;1104388:
לא כ"כ אהבתי את הקו שמעל האות ש' (זה אמור להיות כובע?)

לי זה היה נראה כמו סטנדר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משהחי;1104372:
הצבעים כאן הם רק לדוג' אבל אשמח לדעת על איזה סגנון צבעים אתם ממליצים ללכת.

מה שבטוח שלא צבע מעבר.

• הוסף לסימניות
הייתי מאד ממליצה , לראות השראות של לוגויים , ולקחת משם רעיונות , בהצלחה

• הוסף לסימניות
ברעיון עצמו יש פוטנציאל אבל לא הייתי מציעה לחבר ח+י בצורה כזו כי זה נראה סוג של ה'.
אולי באמת כדאי לראות כיוונים של לוגואים להשראה. יש אתרים בנושא, ובשביל לוגואים תורניים יש את הפורום ואת מה שהולך בחוץ היום.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל העונים מחמם את הלב!
(מדובר בסטנדר) ו....הלקוח התחרט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה