כללי לוגו ראשון שלי

• פותח הנושא chyz
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מה דעתכם? אשמח לשמוע תגובות וכן רעיונות לגבי צבעים.
תודה

קבצים מצורפים

• לוגו ארגון חדש.jpg
    KB 678.1 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
לוגו 3 נראה הטוב מבין כולם. מפריע לי שבני הישיבות בשתי שורות.
אולי נסי לעשות את הטקטסט בישור שמאלי, להוריד את בני ואת הספר לשים מעל הבני, ליד ארגון.

• הוסף לסימניות
3 טוב....

• הוסף לסימניות
הופה, עכשיו אני שמה לב שמה שכתבתי זה בעצם בערך כמו לוגו 2..

• הוסף לסימניות
2 יפה מאוד

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.
2 נראה לי מתאים.
גווני חום יכולים להתאים מאוד.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
2, אבל עם פונט אחר.

• הוסף לסימניות
טיפוגרפיה-מס' 2
סימבול-מס' 6

הדפים יותר הגיוניים במס' 6 אבל זה צריך עוד טיפונת עבודה

• הוסף לסימניות
2 הכי נורמלי.
נראה יותר טוב כשהשם "בני הישיבות" נמצא בשורה אחת.

• הוסף לסימניות
כמעט פה אחד בעד השני, אז הנה הוא בשינויים קלים (כל המוסיף גורע?)
מה בענין הפונט, הבחירה נכונה?
ותודה על התגובות הן מאד מועילות.

קבצים מצורפים

• לוגו.jpg
    KB 652.2 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
5. יותר טוב, הוא משלים את עצמו בעין יותר טוב.

• הוסף לסימניות
5
מושלם לדעתי

• הוסף לסימניות
5 הרבה יותר טוב!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה