כללי לוגו שטיבלאך-מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
ברור השני.
רק שחיבור הש' יראה יותר כמו ספר

• הוסף לסימניות
לי דווקא נראה האחרון
רק אולי בתוספת הטקסט הקטן

• הוסף לסימניות
הראשון הכי מוצלח!

• הוסף לסימניות
תן עוד קצת עיבוד, לא רק בחירת גופן יפה, הרעיון עם הספר יכול להיות מוצלח, תחדד שיראו שזה ספר. בהצלחה!
הפונט השלישי ממש לא מתאים, אותו תשלול.

• הוסף לסימניות
גם אני היתי הולכת על השני עם עיבוד קטן של הספר.
השלישי - כנ"ל.

• הוסף לסימניות
קח את השני ותעשה ממנו לוגו

• הוסף לסימניות
תשקיע בשני, אתה יכול להגיע לתוצאה יפה.

• הוסף לסימניות
יפה פה,
יפה ביותר. השני הכי מושקע והכי מוצלח.
חיפשתי אותך המון!....

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות. כמו שכתבתי בהתחלה מדובר פה על לוגו בתהליך בניה והיה חשוב לי הכיוון של הפונט.
בסוף החלטנו שבה לא מספיק 'שטיבלכי' אז עשינו את הפונט 'רוטשילד'.
המשך יבוא...

למי שיש רעיון למוטיב שילוה את הלוגו נשמח לשמוע.

• הוסף לסימניות
סידור פתוח ומעליו גג רעפים.

• הוסף לסימניות
המוטיב צריך להיות יותר מעניין למרות שהוא מאד מבטא (אני יודעת שזאת לא חכמה לפסול כאשר אין לי להציע משהו חלופי...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה