כללי לוגו- שילוב נכון של בית ועבודה

• פותח הנושא tov
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מה דעתכם? הייתם מסיפים צבעים ללוגו? משנים משהו?

על איזה צבעים הייתם הולכים בכרטיס הביקור?

תודה מראש על כל הערה

קבצים מצורפים

• אילנה.png
    KB 12.8 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
יכול להיות שהסימבול הזה טוב, אבלמבחינת טיפוגרפיה והעיצוב בכללי - לשפר יש הרבה.

מה את מתכוונת להוסיף צבעים? ודאי שלא שחור לבן.. דעתי בכל אופן

בהצלחה!!

במבט שני אני מסתכלת שוב , יש כאן שלוש דברים , לב, בית וחץ..נראה לי עמוס מדי ללוגו

• הוסף לסימניות
מה את מתכוונת להוסיף צבעים? ודאי שלא שחור לבן.. דעתי בכל אופן

כמובן, זוהי התחלה של לוגו,
אני צריכה ליצור אח"כ גם כרטיס ביקור

• הוסף לסימניות
המממ...
החץ הנוקשה נתן לי הרגשה של כלכלה ונדלן.
הייתי צריכה לקרוא את האותיות שמתחת לשם "אילנה לוי", על מנת להבין מה התחום....

• הוסף לסימניות
נכון, וגם מבחינה רעיונית לדעתי החץ צריך להפנות פנימה ולא החוצה...
האותיות למטה מפוזרות מדי

• הוסף לסימניות
הרעיון כהתחלה הוא טוב.
אך זה עדין נראה בגדר "סקיצה" ללוגו,
כעת כדאי "לפתח את הסקיצה" ולעבוד עליו כדי שיראה ממש לוגו.

א. טיפול בטיפוגרפיה:
-פונטים: אולי פונט מעט יותר רך?
-גדלים: 2 המשפטים מתחת ללוגו יכולים להפוך למשפט אחד בפונט קטן יותר, כעת אין איזון בין השם ה"גדול" ל-2 השורות שהן יחסית גם מידי גדולות כשורת מיצוב.
-ריווחים: שווים בין השורות.
-משקלים שונים: השם המשקל עבה יותר משורת המיצוב.
וכדו'.

ב. טיפול בסימבול ואיחודו ל"מסר" אחד קליט. (כעת הוא "ארוך" ומסורבל מדי)

3 האלמנטים יחד אכן מעבירים מצוין את המסרים אך כעת כשהם מופיעים "זה לצד זה" הם מסרבלים, ו"קשים לעיכול" (עד.. ש... העין עוקבת אחרי מסלול הקו רק אז היא מבינה את הקשר בין הדברים)
לכן אפשר בהחלט להשאר עם אותם אלנטים, אך בצורה הרבה יותר "מרוכזת ו"לוגואית".
מצ"ב דוגמא שיכולה לתת לך כיוון איך ניתן לשלב בין 3 האלמנטים חץ, בית ולב בצורה נכונה יותר: ניתן לשלב את הלב בתוך צורת הבית, כך שיומחש מידית רעיון השילוב בין הבית לאימהות כאשר הארובה היא חץ לכיוון מעלה הממחיש את הזינוק הרגשי והמעשי. וכדו',
העיקר שכל האלמנטים יאוחדו לכדי מסר "אחד" שהעין תופסת מיד.

ג. צבעוניות:
ברור שצבעוניות שנבחרת בשקול דעת תואם לבריף, מוסיפה מאד למסר והאוירה שהלוגו מעביר.
ולכן חשובה צבעוניות גם בלוגו עצמו ולא רק בכרטיס הביקור.
(נראה שאת צריכה כאן איזון בין צבע אחד "כבד" שישדר "יציבות" -בסחרחרת הבית-עבודה-ילדים. וצבע שני שיעביר חיות ושמחה שהיא בד"כ המטרה של השאיפה לאיזון.)

בהצלחה רבה רבה! נשמח לראות את ההתקדמות.

• הוסף לסימניות
טובי ההתחלה מקסימה
תלכי לפי מה שכתב/ה לך לנדא היא פירטה לך הדרכה מצוינת אין הרבה מה להוסיף
לגבי הצבעים ניראה לי שכדאי להשתמש בורוד חזק (בורדו) ותכלת

המון הצלחות

• הוסף לסימניות
הרעיון כהתחלה הוא טוב.
אך זה עדין נראה בגדר "סקיצה" ללוגו,
כעת כדאי "לפתח את הסקיצה" ולעבוד עליו כדי שיראה ממש לוגו.

...

אכן, זו הסקיצה הראשונית

תןדה רבה לך על ההכונה והיעוץ.

• הוסף לסימניות
ניסיתי לשלב את הבית עם הלב, נתקעתי, איפה נכנסת לי פה העבודה?

אם אני מוסיפה מאחורי הקו הזה את הקוים, יותר מובנת הכוונה?

(הקובץ הראשון אלו הנסיונות...)

קבצים מצורפים

• אילנה לוי-01.png
    KB 13.5 · צפיות: 20
  • אילנה לוי.png
    KB 33.7 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
א. השילוב של 3 הצבעים שניסית חום-אדום-ורוד, מצוין ומעביר טוב את הקשר בין התחומים.
ב. האייקון של הבית שהוא גם חץ מצויין ובכיוון הרבה ותר טוב והרבה יותר מקצועי! (הימני) צורת ה"עוגה" גם מעבירה את מסר הקרירה טוב מאד.
אול לשחק עם חלקי ה"עוגה" שמסמלת גם את החלוקה הנכונה בין בית-עבודה-ולב מצ"ב סקיצה מהירה מאד שיכולה לתת כיוון (בסקיצה ניסיתי לבטא את הלב ש"נכנס" לתוך העסק של בית-עבודה- אולי הלב בתוך הבית מיותר)
ג. עדיין ייש מה לטפל בטיפוגרפיה.\
בהצלחה!

קבצים מצורפים

• לוגו בית-06.png
    KB 7.6 · צפיות: 20

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה