כללי לוגו שלי

• הוסף לסימניות
סוף סוף התפניתי להעלות את הלוגו שלי (הייתי צריכה קצת לשנות כדי להתאים את זה לתנאים שהוצבו לי)
אז הנה...

עכשיו למה אני לא יכולה לעדכן חתימת מידע?

• הוסף לסימניות
זה לא לוגו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושי כהן;945118:
כתבתי ששיניתי את הכל בגלל שזה לא הסתדר לי בגודל המותר - אז את יכולה לקרוא לזה סמל או שתמציאי כינוי אחר.
אם את מאוד מסוקרנת לראות את הלוגו אעלה אותו בעז''ה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לגעת בנקודה;945147:
אם את מאוד מסוכרנת לראות את הלוגו אעלה אותו בעז''ה

יפה מאד.
וסתם לשם סקרנות ;)
התכוונת מסונכרת, או מסוקרנת :rolleyes:?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אשת חבר;945210:
יפה מאד.
וסתם לשם סקרנות ;)
התכוונת מסונכרת, או מסוקרנת :rolleyes:?
מסוקרנת - תיקנתי
ככה זה כשכותבים מבלי להסתכל מה התוצאה...

• הוסף לסימניות
הרעיון מאד יפה אבל זה לא לוגו
זכותך לשים מה שאת רוצה
בשביל שיכירו ויזכרו אותך עדיף לשים לוגו

• הוסף לסימניות
וזה הלוגו...

קבצים מצורפים

• לוגו שלי.jpg
    KB 675.2 · צפיות: 7

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה