כללי לוגו שעיצבתי - חוות דעת בבקשה :)

• הוסף לסימניות
איך עכשיו?

תודה לכולם על התגובות! :)

attachment.php

• הוסף לסימניות
תעלה את הקובץ כתמונה בתוך ההודעה שלך

אם אתה לא יודע איך תשאל ואסביר לך

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
כמו שאמרו לפני - יש פה שני אפקטים מיוחדים ויפים בשני סגנונות שונים לגמרי, והם לא הולכים יחד.
גם לטעמי האפקט ב-O מיותר. במילא מי שלא יודע מה זה רימון לא יצליח להבין זאת מהפירורים שנמצאים שם. והכתר צריך את הכבוד הראוי.
(את הרימון השלם תראו בפרסומות, בפליירים, בתפריט וכד')

• הוסף לסימניות
לוגו ממש יפה!
אני מצטרפת לכל מי שאמר לבחור גימיק אחד
גם לדעתי כדאי להפוך את כל האותיות חוץ מה-M
ל- small caps

• הוסף לסימניות
א. משום מה למרות שאני מוסיף את התמונה להודעה עצמה היא מופיעה כקישור, משהו מוזר..

ב. ניסיתי לעשות את ה-R כאות קטנה ולא כאות גדולה, זה לא יפה לטעמי וגם לא נכון דיקדוקית עד כמה שידוע לי.

ג. לגבי שינוי הלוגו בפועל זה קצת בעייתי כי השלט של העסק וכל הפרסום מסביב מכיל את הלוגו הזה ולא לעניין לשנות לוגו כל חודשיים גם אם זה רק שיפור הקיים, בכל מקרה זה מה שהלקוח חושב.. וגם אני :)

ד. אני מצרף דוגמא ל-MENU שעשיתי ללקוח בעבר.
ומכיוון שאני הולך לשנות לו מחירים הייתי מעוניין לקבל חוות דעת שלכם מה לשפר.. כי אם כבר - אז כבר.. :) (אני יודע שאיכות התמונות בעבודה גרועה, זה נעשה ע"מ להקטין את הקובץ בשביל ההעלאה לשרת של פרוג)

קבצים מצורפים

• Menu_All_Pages.pdf
    1.4 MB · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד, הרקע של הרימון משתלב יפה, העיצוב נעים לעין.(menu)

• הוסף לסימניות
העיצוב מאוד יפה.
נראה לי מיותר הגרעינים והזרימת הקו באות c.
משחק ב2 מקומות ובסגנונות שונים, לא מאפשר להנות מהם.
עדיף שמקום אחד בלבד ימשוך את תשומת הלב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראלה;290911:
העיצוב מאוד יפה.
נראה לי מיותר הגרעינים והזרימת הקו באות c.
משחק ב2 מקומות ובסגנונות שונים, לא מאפשר להנות מהם.
עדיף שמקום אחד בלבד ימשוך את תשומת הלב.

זה לא C אלא O

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה