כללי לוגו שעשיתי, ואני לא ממש מרוצה...

• פותח הנושא מי
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
גם הפעם, מדובר במשהו שעשיתי בעבר ללקוחה קיימת, וכעת אני עובדת על שחזור שלו. משהו בעיטורים מסביב לא מוכן להסתדר. אם יש למישהו רעיונות ספציפיים לשיפור, יעזור לי מאד.

קבצים מצורפים

• לוגו-נסיון2.jpg
    KB 25.1 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
לטעמי זה צריך להיות הרבה יותר מינימליסטי.

• הוסף לסימניות
מבחינת כמות העיטורים, או מבחינת הסגנון שלהם?

• הוסף לסימניות
כמות העיטורים מוגזמת ונראית מודבקת ולא כיחידה אחת עם המלבן.

• הוסף לסימניות
אודה ואתוודה.
הסגנון האישי שלי בעיצוב הוא שונה בהחלט, קו עיצובי הרבה יותר מינמליסטי, חלק, ואולי אפילו מעט "מרובע". אכן, כשאני מנסה לזרום עם לקוח (ובדרך כלל לקוחה) שחולמת על "משהו כזה אלגנטי, מלכותי, את יודעת, עם סלסולים כאלו" אני נתקלת בקושי מסויים, שעקבותיו מורגשות בסופו של דבר בתוצאה.
אנסה ללטש את הלוגו הזה עוד, ומקווה להעלות בהמשך גירסה טובה יותר.
יש ללוגו הזה גם פלייר, שדוקא יצא מקסים, אבל יש בו תמונות של מניקור ושפתיים. לא עונה על כללי הפורום, מה לעשות.

• הוסף לסימניות
אני הייתי הולכת על משהו הרבה יותר מופשט...
העיטורים ממש לא מתאימים,והריבוע מידי מקובע...
מצרפת לך כיוון...(כמובן שלא כזה קשקושון ברגע..נראה יותר כמו ראש כרוב.......:rolleyes:)

קבצים מצורפים

• ליאת תמיר.jpg
    KB 32.2 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
תודה לך, רחלי.
א. זה לא הסגנון שלי, בכלל.
ב. היות שזה שחזור של עבודה קיימת, אני לא רוצה לסטות מהנושא המקורי...
כל העיצוב של העבודות של הלקוחה הספציפית צריך להיות באותו סגנון, ואני מעדיפה להיצמד למקור. בינתיים אני עוד מנסה, מקווה להעלות משהו בחצי שעה הקרובה.

• הוסף לסימניות
אם זה רצון הלקוח וזה הכיוון

אז פשוט לחבר את העיטורים ביחד עם המסגרת ושיהיה בצבע אחד
ולבטל את הרקע בבפנים וכמובן לשנות לפונט יוקרתי יותר מילוי בלבד בלי קו מתאר

• הוסף לסימניות
תודה לכל המסייעים.
הנה ההמשך - על הצורניות אני פחות או יותר סגורה. על הצבעים לחלוטין לא.

קבצים מצורפים

• לוגו-נסיון4.jpg
    KB 22.9 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
המשך....

קבצים מצורפים

• לוגו-נסיון5.jpg
    KB 21.9 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
עכשיו כבר הרבה יותר טוב, העיטורים לא ממש מסתדרים ביחד.
מבין השניים האחרונים שהעלת, הראשון יותר טוב.

• הוסף לסימניות
תודה תודה.
אני מסכימה איתך שיש מה לשפר בצורניות, אלא פשוט התייאשתי.
לגבי ההמשך - פתחתי אשכול חדש עם כל שאר החומר של הלקוחה הזו.
אשמח לתגובות!

• הוסף לסימניות
מי,
אני חושבת שכאחת עם כמה שנות נסיון יכול להיות לך תיק עבודות הרבה יותר מכובד,
למה שלא תעשי לך פיקטיבי לחלוטין במקום לעבוד לשחזר, את מי זה מעניין בדיוק אם אכן היה במציאות או לא?
ותיהי חופשיה לבטא את יכולותיך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה