כללי לוגו שעשיתי, מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
מה דעתכם?

קבצים מצורפים

• Untitled-2.jpg
    KB 160.8 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
מאוד יפה, אבל מזכיר לי את הלוגו של שרייבר (גרביים)

• הוסף לסימניות
יפה אבל לי זה הזכיר שאריות מהלוגו הקודם של פפסי.

• הוסף לסימניות
אני רואה אותו, ומסתכל עליו, יש בו משהו טוב אבל אני הנבער מדעת מרגיש שפספסתי משהו חשוב
הייתי רוצה שתספר עליו קצת לראות מה פספסתי...

ואגב, הצבעים... הם לא של מאוחדת....?:rolleyes:

• הוסף לסימניות
זו גם גאונות להכניס כ"כ הרבה לוגואים בלוגו אחד...

• הוסף לסימניות
לוגו נהדר.
לא מפתיע מאד, אבל נקי, יפה, ומבוצע כהלכה.
הצבעים גם הם נכונים ויוצרים קונטרסט מעניין אך סולידי.
הפונט מתאים, ואפילו מאד, אבל לא כ"כ אסתטי. אולי לחפש משהו קצת יותר אפעס...?
הייתי שמח לקבל משמעות נוספת משני החלקים - מעבר לS (שמבוצעת בדינמיות ומעוף) שבנגטיב.זה כבר היה יכול להפוך את הלוגו למבריק.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לענ"ד, השביל שבין שני האובייקטים שמרכיבים את הלוגו אחיד לאורך כל הדרך, ופה יש פספוס.

מיקרוסופט: אהממממ.......... לא נראה לי נכון. מכירה את הלוגו של שרייבר, מאיפה זה מתחיל להזכיר אותו?? אולי יש אותו כיוון. לא יותר!!!

ליבי: מסכימה, באחוזים בודדים. קראתי לבעיה של ההזכרות בשמה....

די. וי. די: הצלחתי להגדיר את עצמי? ומאוחדת החליפו צבעים לאדום וכתום, משהו. משהו דומה ללב מחולק לשניים, שחלק אחד 'מתכרבל' בתוך השני, הרחב, ש'מחבק' אותו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סיכת משרד;400650:
די. וי. די: הצלחתי להגדיר את עצמי? ומאוחדת החליפו צבעים לאדום וכתום, משהו. משהו דומה ללב מחולק לשניים, שחלק אחד 'מתכרבל' בתוך השני, הרחב, ש'מחבק' אותו.

אני לא מדברת על הצורניות, אלא על הצבעים, בדיוק יש לידי איזה מגזין של מאוחדת זה ממש הצבעים...

• הוסף לסימניות
מחילה הרבנית מדי וי די, אך מי קבע שאסור להשתמש בשילוב צבעים מוּכר..??
אגב, הצבעים של מאוחדת, מזכירים לי... את אורנג', וגם את התכלת של סקייפ.

• הוסף לסימניות
צבעוניות יפה ונקיה, זרימה מצויינת אך עדיין הלוגו מתפספס. ה"גשטלט" של הS דורש יותר מידי חיפוש והכוונה כך שנשארים עם 2 צורות לא מוגדרות. העניין העיקרי ביצירת תבנית מזוהה הוא שהרמזים המצביעים על אותה התבנית יהיו ברורים מספיק ויצרו הקשר מספיק ברור. לדעתי עם שיפוץ קל זה יכול להיות לוגו מצויין.

• הוסף לסימניות
יפה.
השילוב של כתום וכחול הוא מאד נפוץ פשוט משום שאלו 'צבעים משלימים'. אם רוצים יותר מקוריות, אפשר לבחור כתום וכחול/תכלת יותר מיוחדים, אבל זה כמובן עניין של סגנון.
הפונט לדעתי דווקא מאד מתאים, הוא באותה 'שפה' צורנית של האלמנט הגרפי שלידו.
הS לא מספיק ברור. הרגשתי שמסתתר משהו ודווקא חיפשתי שם ש'. המשכת השפיצים של שתי הצורות עוד קצת אולי תגלה אותו יותר.
לא מפריע לך שהצורה מאד גדולה ביחס לשם?

• הוסף לסימניות
מר ריבקין, שים לב שהשם ריבקין הוא שם שנועד לגדולות, הוא מצטלצל כמשרד פרסום.
כעת לעצם העניין, לדעתי צורת הלוגו לא משקף כלום ומגושמת, והS שלה חלשה מידי.
הפרופורציות של הלוגו פחות מתאימה לחתימה על מודעה, ולכן יש בעיה ברעיון הפונקציונאלי שלה.

העזתי לעשות דוגמא כדי להדגים את מה שאני אומר.
לוגו שמביע משרד פרסום, שמתאימה לחתימה על מודעות.

קבצים מצורפים

• SR.jpg
    KB 38.3 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
משהו כמו
ריבקין פרסומאים, מצטלטל לי טוב

• הוסף לסימניות
אהבתי

אהבתי מאוד את הצורה, הפונט לא כ"כ טוב.

• הוסף לסימניות
דוקא הפונט מיוחד מאד מאד.

יעלה אליהו שחרר כבר את הפונטים החדשים שאתה מטמין אותם אי שם...

• הוסף לסימניות
יפה מאד!
לדעתי האותיות מידי קטנות ביחס לסמל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרשל'ה;400649:
לוגו נהדר.

הייתי שמח לקבל משמעות נוספת משני החלקים - מעבר לS (שמבוצעת בדינמיות ומעוף) שבנגטיב.זה כבר היה יכול להפוך את הלוגו למבריק.

בהצלחה!
אני מקוה שהבנתי נכון, התוספת משני הצדדים זו "r" של ה"ריבקין" שוכבת.

בכל מקרה הפרופורציות של הלוגו מול המלל לא נכונה, המלל קטן מידי!
סה"כ יפה מאוד

• הוסף לסימניות
אליהו

הרסת את הלוגו של "מזרחי טפחות"

:)

קבצים מצורפים

• 733.jpg
    KB 5.8 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד...
גם של ר' אליהו.

שלמה, הלוגו שלך הזכיר לי קצת את הלוגו של שלטי ישראל...
צפה בקובץ המצורף 61995

קבצים מצורפים

• inlogo_spacer.gif
    287 ביטים · צפיות: 24

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה