כללי לוגו - 2

• הוסף לסימניות
טוב אז ככה!

בלוגו אשר לפניכם (אשר לדעתי הוא מידי הרבה) מונחים כל הדברים שאמור להיות בניהול

חוות דעתכם

גם על הצבע איזה צבע כדאי (לדעתי שחור לבן)

קבצים מצורפים

• ניהול 3.jpg
    KB 198.7 · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
אל תיעלב
אבל אוי ואבוי אם זה נקרא לוגו...
אני רואה כאן:
הזמנה לחתונה + מלון חמישה כוכבים + בית ספר+ מחזיק לקלמר...
אה ושכחתי מדרגות...

• הוסף לסימניות
היות והנושא הפך להיות לא קשור ללוגו שלי אני מוריד אותו

וגם כי הוא לא כ"כ מעניין;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חלומי;990836:
אל תיעלב
אבל אוי ואבוי אם זה נקרא לוגו...
אני רואה כאן:
הזמנה לחתונה + מלון חמישה כוכבים + בית ספר+ מחזיק לקלמר...
אה ושכחתי מדרגות...

אתה צודק גם אני טוען שלוגו זה קו ולא מעבר אבל זה שאני עושה לו טוען אחרת

• הוסף לסימניות
לא עוזר בכלל השחור לבן...
שים לב
הגדרה של לוגו טוב היא:
לשדר ולהעביר מקסימום מסר ותחושות במינימום צבעים וצורות

לפי מה שאני מבינה אתה לא עובד עם בריף מסודר..
אתה חייב לדעת מהם הערכים העיקרים של החברה הנ"ל ובעיקר מה הייחודיות שלו משאר החברות המתעסקות באותו התחום...
ולפי זה לעצב לוגו...
בא נגיד שהערך העליון שלהם זה אמינות וזה מה שהם רוצים לשדר בלוגו
אז אתה יושב עם עיפרון ודף ומנסה להעלות אסוסיאציות הקשורות לאמינות (הסביבה יכולה לעזור לך...) אתה בורר מהתוצאות את הדברים שנמצאים אצל רב האנשים בתודעה, בודק מהם הצבעים המשדרים אמינות ומתחיל לעשות סקיצות... אחרי שליטשת כמה סקיצות והגעת למשהו סופי ומינימליסטי ככל הניתן...מדליקים את המחשב פותחים אילוסטרייטור ובונים את הלוגו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חוצניק;990830:
טוב אז ככה!

בלוגו אשר לפניכם (אשר לדעתי הוא מידי הרבה) מונחים כל הדברים שאמור להיות בניהול

חוות דעתכם

גם על הצבע איזה צבע כדאי (לדעתי שחור לבן)
צריך לתפוס איזה טרמפ מתחילת הלוגו ועד סופו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חוצניק;990843:
אתה צודק גם אני טוען שלוגו זה קו ולא מעבר אבל זה שאני עושה לו טוען אחרת

טעות...
לוגו זה לא קו
לוגו יכול להיות צורה שלמה עם מילוי...

• הוסף לסימניות
מזמן אני טוען שלא הלוגו עושה את החברה אלא החברה עושה את הלוגו
ולראיה אני מעלה פה לוגואים של חברות מהגדולות ביותר בעולם שאין לי ספק שאם אחד מהם היה מעלה לפה את הלוגו שלו לפני היה זוכה לטון של שופכין ממיטב המוחות פה ובצדק כי אם תשימו לב אין בלוגו הזה שום דבר אבל כיום שזה מזוהה כ"כ חזק עם החברה אתה מבין שהחברה עשתה את הלוגו
ולכן אני חושב שלוגו זה קו או שתים שלא ממש אמורים להיות קשורים עם מה שהחברה מייצגת

קבצים מצורפים

• cnn-logo.jpg
    KB 24.5 · צפיות: 29
  • dell_logo(1)(1).jpg
    KB 32.8 · צפיות: 16
  • ford_logo_hd_wallpaper-normal.jpg
    KB 78.1 · צפיות: 21
  • IBM_Logo.png
    KB 8.2 · צפיות: 19
  • images.jpg
    KB 7.5 · צפיות: 0
  • Intel-Logo.jpg
    KB 64.8 · צפיות: 30
  • logo_orange_retall_3.jpg
    KB 71.1 · צפיות: 20
  • mcdonalds-logo.jpg
    KB 65.5 · צפיות: 19
  • Samsung_logo.jpg
    KB 48.2 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
טעות.
תעבור על הקונספט שלהם ותראה שלרב אתה לא בדיוק צודק.

• הוסף לסימניות
עמוס!!!!!!!!!!! כבד לו!!
הוא עוד שניה נשבר!!!
דחוף להוריד פרטים!!!!

• הוסף לסימניות
מודעה זה כמו במוסיקה כשכל חברי הלהקה מנגנים את חלקם, וביחד זה נוצר הרמוניה.
לוגו זה כמו סולו, כאשר נגן מציג את הכלי שלו.

אצלך כל הנגנים מנגנים סולו בו זמנית.

• הוסף לסימניות
אולי תנסה ללכת על המחזיק מפתחות - גלובוס

• הוסף לסימניות
הלוגואים מהעולם שהעלית מעולים אחד אחד!
ולא כי החברה "עשתה" את הלוגו, אלא בגלל שעל כל לוגו כזה ישבו אנשי מקצוע ועבדו קשה (כן קשה!!) להוציא לוגו מתאים לאותו חברה ושיהיה מינימלי, גם מבודל וגם קליט וכו... וכו..
אני לא מתימרת להתחיל לכתוב כאן שיעור איך בונים לוגו. עדיף שתקראו את הפוסטים האלה שדיברת עליהם באשכול הראשון שפתחתם בעניין הלוגו הנ"ל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חוצניק;990866:
מזמן אני טוען שלא הלוגו עושה את החברה אלא החברה עושה את הלוגו
ולראיה אני מעלה פה לוגואים של חברות מהגדולות ביותר בעולם שאין לי ספק שאם אחד מהם היה מעלה לפה את הלוגו שלו לפני היה זוכה לטון של שופכין ממיטב המוחות פה ובצדק כי אם תשימו לב אין בלוגו הזה שום דבר אבל כיום שזה מזוהה כ"כ חזק עם החברה אתה מבין שהחברה עשתה את הלוגו
ולכן אני חושב שלוגו זה קו או שתים שלא ממש אמורים להיות קשורים עם מה שהחברה מייצגת

התודה בטעות כמובן. כי רוב הלוגואים שהעלת מעו-לים!!!!!

למרות שהתאוריה שלך בחלקה נכונה, הדוגמאות לא כ"כ מיצגות.

• הוסף לסימניות
ברור שהם מעולים כי הם עשו את העבודה. ועובדה שישאלו אתכם על כל לוגו מהנ"ל ותענו ע"ז בעינים עצומות השאלה היא למה?
ניקח לדוגמה את הלוגו של סמסונג עיגול כחול ובתוכו כתוב סמסונג אני משוכנע שאלו שעשו א"ז עבדו ע"ז קשה וגם קיבלו על זה יפה אבל אולי תסבירו לי מה הקשר בין הלוגו לחברה
רוצים עוד דוגמה מקדונלד האות M בגדול חוץ מזה שזה האות הראשונה של השם באיזה הקשר זה מתקשר למה שהם מוכרים??? והיום אין תינוק ותינוקת מדן ועד באר שבע שלא יודע מה זה מסמל.
אפשר לעבור אחד אחד ולראות שאין בזה למעשה שום הקשר אלא שהשנים עשו את ההקשר (כמובן שיש אחרים שכן רואים את ההקשר אבל ברובם לא, לקחת עיגול אדום ולכתוב בפנים קוקה קולה או לכתוב קוקה קולה באדום גם בתי בת השנתיים יכלה לעשות אבל היום אדום זה הסמל שלהם)
בקיצור את העיקרון הבנתם!

לעניות דעתי זה אכן לוגו קו מסיום או שתיים "שיתקשר בעתיד" עם החברה
כדוגמה קחו את הקו מתחת למילה "קדימה" אותה מפלגה ז"ל, היה קו אדום ונקודה ואת זה היה על כל שלט מטעמם.

זוהי דעתי למרות שלא למדתי בפרוג.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חוצניק;991769:
ברור שהם מעולים כי הם עשו את העבודה. ועובדה שישאלו אתכם על כל לוגו מהנ"ל ותענו ע"ז בעינים עצומות השאלה היא למה?
ניקח לדוגמה את הלוגו של סמסונג עיגול כחול ובתוכו כתוב סמסונג אני משוכנע שאלו שעשו א"ז עבדו ע"ז קשה וגם קיבלו על זה יפה אבל אולי תסבירו לי מה הקשר בין הלוגו לחברה
רוצים עוד דוגמה מקדונלד האות M בגדול חוץ מזה שזה האות הראשונה של השם באיזה הקשר זה מתקשר למה שהם מוכרים??? והיום אין תינוק ותינוקת מדן ועד באר שבע שלא יודע מה זה מסמל.
אפשר לעבור אחד אחד ולראות שאין בזה למעשה שום הקשר אלא שהשנים עשו את ההקשר (כמובן שיש אחרים שכן רואים את ההקשר אבל ברובם לא, לקחת עיגול אדום ולכתוב בפנים קוקה קולה או לכתוב קוקה קולה באדום גם בתי בת השנתיים יכלה לעשות אבל היום אדום זה הסמל שלהם)
בקיצור את העיקרון הבנתם!

כל זה נכון ויפה כאשר האלמנט מינמאלי והחברה היא עולמית, כך שכשאני עובר ברחוב ורואה M בצבע ובצורה של מקדונלס גם אם אין המשך אני יודע מה זה. כי זה רק אות M אחת וקל לזכור, על כל פנים מילה אחת כמו הדוגמא של סמסונג, אבל אצלך זה שונה כי גם זה לא עולמי כל שכל אחד שעובר ברחוב ורואה את זה מכיר ומזהה וגם זה לא אלמנט אחד שהראיה נתפסת עליו, אלא עיר שלמה של אלמנטים שגם בעל החברה לאחר שלושים שנות קיומה לא יוכל לצייר אותה על הנייר משא"כ כל הלוגואים שהעלת לפני זה, שאת כולם מרכיב מוטיב מסויים וזהו.

אין בדברי ולא שמץ של התקפה כמו שנראה מהתגובות הקודמות אלא הארה וניתוב מחשה בלבד.
עלה והצלח, מאחל לך באמת מכל הלב ששמך יזכר בפי כל כמי שעשה את הלוגו של ניהול נכסים הידועה בכל העולם (אפילו תעקוף את קוקה קולה כי אני לא יודע מי עשה את הלוגו שלהם אבל את של הניהול נכסים הזה - לפחות בערך כן..) ותשקיע הלאה ותעלה במעלות הנסיון על תוכנות אדובי וקורל, עד ביאת משיח צדקנו (אני יתאפק לא לשים בסוף סמיילי קורץ כי זה יסתור את מילותיי הקודמות "באמת מכל הלב...")

• הוסף לסימניות
לאזן את התמונה אני אביא כמה לוגואים שאכן אפשר להבין את ההקשר

קבצים מצורפים

• 5817e72f-1c6a-404b-be98-50efdd684f66_קקל.jpg
    KB 181.7 · צפיות: 21
  • 3285728_370.gif
    KB 111.8 · צפיות: 17
  • images.jpg
    KB 6.3 · צפיות: 15
  • logo_maatz_150.jpg
    KB 3.3 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
כמעט כל הלוגויים הנ"ל מינימליסטיים, כמו שלוגו צריך להיות,
עוד לפני שנדון אם הם משרתים את הקונספט או לא.
הלוגו שיצרתם רחוק מזה, הוא מספר סיפור שלם וממש לא קליט.

אני מתכוונת על הלוגואים בהודעה מס' 8.

• הוסף לסימניות
ברצינות עם יד על הלב אם מישהו פה היה מעלה כזה לוגו מה הייתם אומרים לו?

קבצים מצורפים

• discount bank logo big129424055880130000.JPG
    KB 328 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י blueberry;991793:
כמעט כל הלוגויים הנ"ל מינימליסטיים, כמו שלוגו צריך להיות,
עוד לפני שנדון אם הם משרתים את הקונספט או לא.
הלוגו שיצרתם רחוק מזה, הוא מספר סיפור שלם וממש לא קליט.

צודקים במאה אחוז ואף יותר הנושא פה סטה מהלוגו שלי לכלל הנושא של לוגו האם הוא אמור/חייב להיות בהקשר של המוצר או לא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה