כללי לוגו 60 שנה

• הוסף לסימניות
זה הלוגו שיצרתי,
נעשה ממש בקצרה כך שתוספת עיבוד לא היתה מזיקה לו, אבל לכשעצמי הסתפקתי בזאת.
אני בהחלט חושבת שהלוגויים שעלו ראויים מבחינה אחת, אך לא מספיק מייצגים מבחינה שניה,

קבצים מצורפים

• לוגו 60 ב-ש-01-02-03.jpg
    KB 40.7 · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
זה שלי:

קבצים מצורפים

• לוגו 60.jpg
    1.4 MB · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;526523:
זה הלוגו שיצרתי,
נעשה ממש בקצרה כך שתוספת עיבוד לא היתה מזיקה לו, אבל לכשעצמי הסתפקתי בזאת.
אני בהחלט חושבת שהלוגויים שעלו ראויים מבחינה אחת, אך לא מספיק מייצגים מבחינה שניה,

למשל הלוגו שלך לדעתי הרבה יותר יפה מחלק גדול מהלוגאים שמה....

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת מה המקור לסימבול
אבל עדיין, 1 לוקח בגדול,
הרעיון, והשילוב בהחלט ברמה טובה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הכי טוב;526539:
מה זה משנה מאיפה הוא לקח, העיקר שהוא בנה מזה רעיון!

לא אמרתי, הפוך זה גזעי!!
אבל כל הזמן שברתי את הראש שלי מאיפה אני מכיר וזוכר את הלוגו הזה, נזכרתי ע"י לבי...
אבל שוב זה רעיון יפה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב103;526533:
אני לא יודעת מה המקור לסימבול
אבל עדיין, 1 לוקח בגדול,
הרעיון, והשילוב בהחלט ברמה טובה

איך 1 יכול לקחת, והוא כולו 'קופי פסט''?
פלא שאת חושבת שיש הוא אמינא שלא לפסול אותו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הכי טוב;526539:
מה זה משנה מאיפה הוא לקח, העיקר שהוא בנה מזה רעיון!

אתה לא רציני נכון?
כי אם כן, כדאי שנשב רגל על רגל ונתחיל להעתיק מאחרים ומאתרים.
יש היתר בפורום.....

נערך עקב מיתון תגובתי

• הוסף לסימניות
דפקא לדעתי המאאאד קטלנית בד"כ, רוב הלוגואים ממש לא רעים.
(ונא לא להפגע, אבל לענ"ד כמעט כולם עולים ברמתם על כל הלוגואים שהועלו פה.)

מה שמעצבן, שבכל אחד יש איזו נקודה קטנה לא משויפת (מבחינת טיפוגרפיה, צבע או מיקוד)
מה שמקשה על הבחירה.

מה שכן, לטעמי 6 ממש מעולה בפשטנותו, וכן 9 חינני מאד (אם כי יש ספק עד כמה מתאים ליייצג עיר)
מס' 1 פסול מעיקרו בעקבות הגניבה שהומחשה לעיל, אך גם בלעדיה - הוא ממש, אבל ממש, מורכב וצבעוני מידי! ק"ו שעבור עיר קדושה בישראל, בכ"ז! :cool:

הבעיה היא שכשנותנים לעם לבחור, קשה לדעת עד כמה הלוגו הסופי אכן יהיה מקצועי.... :rolleyes:

• הוסף לסימניות
אוהב ישראל הצלחת להרגיז אותי..
סליחה שאני בוטה, אבל למה אתה מתכוון בזה ש"כולם מעוצבים נכון, כולם מקצועיים",
מקצועיים במה?
בסלוגן שדבוק לסימבול בלי מרווח נשימה? לצבעים שלא קשורים בכלום לתוכן? בטיפוגרפיה החובבנית? בפונטים הלא מתאימים? שאין שום חשיבה על מהות הלוגו, על המשמעות שיש לו ועל האוירה שהוא ייצור, לפני שישר זרקו אותו על המסך? (כמובן שלא כולם, אבל יש ויש!)
מציעה לך לעיין קצת בלוגואים של ברוך נאה שהזכירו אותו היום ולראות לוגואים מעוצבים באמת נכון!
נכון שאני לא אובייקטיבית, אבל פה האבסורד פשוט צועק
בכל מקרה גמרתי עם הנושא רק עצוב לי לראות עד כמה אנשים (ועוד גרפיקאים) לא מבינים מה גרוע בעיצובים כ"כ לא טובים ועוד אומרים שהם מעולים..

• הוסף לסימניות
כפי שאמרתי אין בלוגויים אמירה ספציפית לבית שמש כל עיר אחרת שתחגוג בעוד חודשיים 60 תוכל להשתמש באותם הלוגויים ממש.

כמוכן בלוגו 1 יש די התערבות לדעתי ע"מ להוציא אותו מכלל קופי פייסט, אך כמובן שיש בזה טעם לפגם.

• הוסף לסימניות
לוגו מס' 6 גם מאד מזכיר לי משהו קיים, או שיש לוגו דומה או שזה ממאגר

• הוסף לסימניות
דוקא אני מאוד התלהבתי ממס' 7
דבראשון הוא יושב טוב , בנוי טוב כמו שצריך אחד על אחד, לא בורח שום דבר , כל דבר במקומו, מרווחים נכונים;
הריבועים הצבעוניים מאוד נהניתי , כי זה לא זועק צבעוני , אבל זה צבעוני , זה משדר שגשוג, פריחה (בעיני)
לדעתי הוא לוקח

• הוסף לסימניות
מ1 עד 15 לא הייתי בוחר
הייתי בוחר דוקא בלוגואים שאחרים העלו פה
מעניין איך זה נבחר? מי בחר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבי;526585:
לוגו מס' 6 גם מאד מזכיר לי משהו קיים, או שיש לוגו דומה או שזה ממאגר
הוא בגוונים (וקצת בצורניות השמנמנה) של מאוחדת, אבל מצוין לכשעצמו.

(אלא א"כ הוא גניבה, כמובן :mad: )

• הוסף לסימניות
אם אתם מדברים כבר על העתק - הדבק....

לוגו מס' 14 מאוד יפה!!!
רק לקוח ממש מהרעיון של 60 למדינת ישראל, עם קצת שידרוג...

כמובן בלי לפגוע באף אחד!!

• הוסף לסימניות
יש כאן שניים, שלושה לוגויים מצויינים. כל השאר? נראה שעשו אנ דנ דינו...
עלו כאן לוגואים יפים הרבה יותר.
נמאס מהמשחק הטפשי הזה בזמנם של הציבור!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה