נכתב ע"י נפ;526567:אוהב ישראל הצלחת להרגיז אותי..
סליחה שאני בוטה, אבל למה אתה מתכוון בזה ש"כולם מעוצבים נכון, כולם מקצועיים",
מקצועיים במה?
בסלוגן שדבוק לסימבול בלי מרווח נשימה? לצבעים שלא קשורים בכלום לתוכן? בטיפוגרפיה החובבנית? בפונטים הלא מתאימים? שאין שום חשיבה על מהות הלוגו, על המשמעות שיש לו ועל האוירה שהוא ייצור, לפני שישר זרקו אותו על המסך? (כמובן שלא כולם, אבל יש ויש!)
מציעה לך לעיין קצת בלוגואים של ברוך נאה שהזכירו אותו היום ולראות לוגואים מעוצבים באמת נכון!
נכון שאני לא אובייקטיבית, אבל פה האבסורד פשוט צועק
בכל מקרה גמרתי עם הנושא רק עצוב לי לראות עד כמה אנשים (ועוד גרפיקאים) לא מבינים מה גרוע בעיצובים כ"כ לא טובים ועוד אומרים שהם מעולים..
נכתב ע"י מתניה;537818:אהבתי את הלוגו הנבחר,
למרות שהורכב מאלמנטים מוכנים!
אגב גם הלוגו של דוד א שכמעט נבחר עשוי מאלמנט מוכן שרק שינו לו את הגוון (המס' 60)
נכתב ע"י גרף;537831:אם פרוג היו שותפים לתחרות, למה זה מתפרסם ב'לדעת'? אני חסום ל'לדעת' אז אסור לי לדעת?
לדעתי כל התחרות הזאת היא פספוס אחד גדול ואכמ"ל. כל ה'בלה בלה' של ראש העיר ודוברו לא קשור בכלל למציאות.
נכתב ע"י מתניה;537830:אם בנית אותו לבד - אני מתנצל!
פשוט פעם הורדתי את הקובץ המצורף הפורמט PSD מאיזה אתר וחשבתי שזה משם
נכתב ע"י דויד א;537836:אולי כי פרוג טהורים מדי בשביל השקר?????
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים