נכתב ע"י אלי ויסברג;576856:אריה 770,
לידיעתך, פעם המוטיב הכללי של לוגואים של חב"ד היה חנוכיות, והיום רואים יותר ויותר את האש הבוערת כאייקון.
ונקובר,קנדה, ניו יורק ווסט סייד, קמפוס ג'ורג'יה - זה מה שזכור לי ב'שלוף', גם האייקון של chabad.org, האתר המרכזי לפעילות השלוחים בכל העולם, הוא להבה.
בארץ בכלל בוטל עניין הלוגואים וכולם עברו למיתוג אחד.
בכל מקרה, ברגע שאני כותב במפורש "חב"ד ליובאוויטש" אין מקום לבלבול ואנשים שמכירים את הארגון יבינו במה מדובר, ובהמשך יזכרו את האייקון וישייכו אותו.
נכתב ע"י arye770;577172:קודם כל בתור התחלה. אני עובד בבית חב"ד.
1- יש בתי חב"ד שמשתמשים בזה, אני לא שולל. אבל מה זה כמה עשרות מול 2800?
2- בארץ ענין הלוגואים לא בוטל!!! לפחות חצי מהבתי חב"ד לא עברו למיתוג. אני אומר זאת מתוך ידע. תגגל את המילה בית חב"ד ותיכנס לאתרים של הבתי חב"ד בארץ. תתחיל לספור כמה היתמתגו...
3- בקשר ל"חב"ד ליובאוויטש" בזה אני מסכים איתך.
בהצלחה
אריה 770![]()
נכתב ע"י אלי ויסברג;577230:@פוס,
מה דחוף לך? אני לא ליד מחשב רלוונטי כרגע
נכתב ע"י אלי ויסברג;577230:1. הבאתי בתור דוגמה למוסדות מתחדשים.
2. זה עניין של זמן\ביורוקרטיה וכדומה.
במוקדם או במאוחר.נכתב ע"י arye770;577341:טעות בידך!
אני חבר בפורום השלוחים, ושם זה לא בדיוק מה שנשמע.... אם הבנת את כוונתי...
דבר שני, אין בעית זמן וביורוקרטיה יש מספיק בתי חב"ד שהתמתגו לפי כל הכללים תוך שבוע.
וד"ל
נכתב ע"י gol;577463:הלוגו כשלעצמו מקסים.
אין לי אפשרות לראות את גשר השרשראות (אני חסומה).
אז זה היה נראה לי לרגע כמו אח בוערת.
כנראה שלהונגרים זה יובן.
לוגו קליט, נקי, יפה וברור מאד.
מענין יהיה לראות אותו על העבודות היפות שלך.
אז מה, אין יותר בית חב"ד קרן אור והחנוכיה?
נכתב ע"י אלי ויסברג;577352:במוקדם או במאוחר.
גלגלי הרבולוציה פועלים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים