כללי לוגו - Please! HELP me choose

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• אביטל.jpg
    KB 135.1 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
אני לא רוצה להוריד את הרוח מהמפרשים אבל צריך לעבוד עוד קצת.

מצורף דוגמאות להשראה.
עברתי עליהם רק מלמעלה אז יתכן שהם לא מתאימים.
צריך ללחוץ על התמונה כדי לראות יותר ברור

קבצים מצורפים

• Video_logos.jpg
    KB 611.1 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
מבין הדוגמאות שהועלו, לוגו מס' 5 הוא הטוב מכולם.
הורדה של הפסים מהצדדים ושינוי צבע ישדרגו אותו קצת.
עם עיבוד וליטוש נוסף יכול לצאת לוגו טוב.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
דבר ראשון תודה רבה..
הלוגואים שהבאת כאן הם הרבה יותר רציניים.
בכוונה תחילה הכנתי לוגו יותר קליל.
לא מדובר בחברה / עסק - רציני.
?!?!?!?!?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaelifri;887918:
דבר ראשון תודה רבה..
הלוגואים שהבאת כאן הם הרבה יותר רציניים.
בכוונה תחילה הכנתי לוגו יותר קליל.
לא מדובר בחברה / עסק - רציני.
?!?!?!?!?!

ראשית, גם לוגו של חברה מסחרית רצינית מאוד יכול לשדר ערכי מותג של קלילות וFUN (ראי לוגו APPLE המפורסם).

שנית, לא ברור לי איזה עסק מגדיר את עצמו כ"לא רציני".
אני צריכה סרטון לבר מצווה של הבן שלי (בעוד 6 שנים :)), יש בשוק עסקים רבים שלוקחים את עצמם במלוא הרצינות. למה שאפנה לעסק שבעליו מגדיר אותו כ"לא רציני"?

התייחסות להקמה ומיתוג של עסק צריכה להיעשות במלוא הרצינות והמקצועיות, ואין זה סותר כלל קבלת החלטה אסטרטגית להטמיע את הערכים "כיף" ו"קליל" כחלק מהדנ"א של המותג. אבל כרגע זה לא מה שאני רואה כאן.

• הוסף לסימניות
עזרת לי להבין נקודה חשובה שלא חשבתי עליה!
בקשר ללוגו הספציפי הזה (ועשיתי כבר דברים הרבה יותר רציניים וכו)
מדובר בבחורה שעוסקת ב'מקצוע' כתחביב בלבד.
ובקשתה היתה ללוגו פשוט ועממי.

האם הלוגואים שעשיתי מתאימים לדעתך?
חוות דעתך תועיל לי מאד!
תודה מראש

• הוסף לסימניות
אולי יש לך אפשרות להחליף את הצבע הכתום?

• הוסף לסימניות
5 מעולה!!
רק להרים קצת את התמונה ולשנות פונט (חובה)

• הוסף לסימניות
3 הכי קליט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaelifri;888020:
עזרת לי להבין נקודה חשובה שלא חשבתי עליה!
בקשר ללוגו הספציפי הזה (ועשיתי כבר דברים הרבה יותר רציניים וכו)
מדובר בבחורה שעוסקת ב'מקצוע' כתחביב בלבד.
ובקשתה היתה ללוגו פשוט ועממי.

האם הלוגואים שעשיתי מתאימים לדעתך?
חוות דעתך תועיל לי מאד!
תודה מראש

ומה יהיה ביום היא תחליט להפוך את התחביב למקצוע? איך היא תצליח לשנות את רמת המיצוב של העסק שנתפס עד כה כחובבני ולא רציני?
(ומדוע תחביב מצריך לוגו, שמוזמן בתשלום מלא ממעצבת? נשמע שיש כאן קצת מעבר לתחביב)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה