• הוסף לסימניות
אני אמורה לעצב לוגו למישהו שמתעסק ב:
הרצאות, ייעוץ והדרכה, קאוצ'ינג, ותוכניות למניעת התמכרויות.
הוא כבר נמצא שנים בתחום, הייחוד שלו זה הפרטניות והמקצועיות!
אשמח לרעיון באיזה ויז'ואל (אם בכלל )כדאי להשתמש.....
הוא מעוניין בלוגו שידבר אל הרגש וישדר יוקרתיות ומקצועיות!

תודה מראש!!!!!

• הוסף לסימניות
יש לו שם?

• הוסף לסימניות
זה צריך להיות בצבעים מרגיעים- קחי 2 למשל בז ולבן או תכלת וכדו' כדאי שתשימי אלמנטים
אבסטרקטיים ולא-כמובן- פסיעות או שביל- אלא אפילו גלים מטושטשים או סתם משיכות צבע

• הוסף לסימניות
סליחה על ההתערבות הבוטה. אבל לפי הנתונים שהבאת הלקוח שלך צריך תכנית אסטרטגית מלאה ונכונה, ורק אחרי זה יוכל לגשת לעבודה על לוגו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ckuh;882026:
סליחה על ההתערבות הבוטה. אבל לפי הנתונים שהבאת הלקוח שלך צריך תכנית אסטרטגית מלאה ונכונה, ורק אחרי זה יוכל לגשת לעבודה על לוגו.

יכול להיות, העניין שהוא כבר עובד 7 שנים ויש לו קשקוש על הבלנקים שלו וכו' (אמור להיות לוגו).
הוא לא מעוניין בתוכנית מיתוג וכו', אלא רק בלוגו!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודנטית;882032:
יכול להיות, העניין שהוא כבר עובד 7 שנים ויש לו קשקוש על הבלנקים שלו וכו' (אמור להיות לוגו).
הוא לא מעוניין בתוכנית מיתוג וכו', אלא רק בלוגו!

הוא לא ממוקד ולא סגור על עצמו מבחינה שיווקית.
כשזה המצב, והוא מסתמך על 7 שנים שהוא בפנים, אסור לו לשנות שום דבר. כל שינוי רק יערער את מה שהשיג, וזה בלי שיש לו כיוון ברור מה הוא בדיוק ולאן הוא הולך.
אלא אם כן ההגדרות שנתנו פה לא נתנו על ידו, ואני לוקחת את דברי חזרה.

ואגב, לא דיברתי על תוכנית מיתוג אלא תוכנית אסטרטגית מעשית שתמקד אותו, תכוון אותו ותיתן לו כלים לעבוד טוב ויעיל.

• הוסף לסימניות
יעברו עוד כמה שנים טובות עד שכל בעל עסק ישכור שירותי אסטרטגיה.
עד אז הוא ימשיך להרוויח כפי שהיה עד היום, יסחוב את העגלה במעלה הר ניהול העסק, ויוציא את כל הכספים על חידוש לוגו, פרסומות חביבות שכל שבוע מבטיחות משהו אחר, ומבצעים שמסוגלים להביא לקוחות היום ולהבריח אותם מחר.

חבל לאנשים על כל שקל, אז הם משקיעים אותו במקום שיותר קורץ להם...

• הוסף לסימניות
על סמך ההגדרות:
לוגו שידבר אל הרגש וישדר יוקרתיות ומקצועיות!

זה לא ממוקד, לא מוגדר, וזה כל כך בראשיתי, מתחיל ולא נכון.
כי יוקרתיות לא קשורה לכאן משום זווית, והיא סותרת כל רגש מתאים, וכי 'מקצועיות' לא מכוון אותך לשום מקום.
וברור שאת מסתבכת במציאת ויזואל או בהחלטה אם להשתמש בו. כי אם אלו ההגדרות שקיבלת את בכלל לא יודעת מה את אמורה לומר ואיך. וגם אם את יודעת למי את אמורה לומר את זה - את לא בדיוק סגורה על מה מעניין אותו. ועוד נושאים שהיו אמורים להיות ברורים כאן, רק שהם לא.

ולכן גם אמרתי שאם ההגדרות האלה לא נתנו על ידו, אני לוקחת את דברי בחזרה.
יכול להיות שהוא סגור וממוקד, רק לא מצא לנכון, מאיזושהי סיבה עלומה, להעביר את המיקוד הזה שלו ליוצרת הלוגו.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ckuh;882192:
על סמך ההגדרות:
לוגו שידבר אל הרגש וישדר יוקרתיות ומקצועיות!

בהצלחה!

אין לך מה לקחת את מילותייך חזרה, כי זה ציטוט מדוייק שלו.
לוגו שידבר את הרגש וישדר מקצועיות ויוקרתיות. (בעניין היוקרתיות-באמת נשגב מבינתי איך זה קשור)
לדעתי פשוט בעקבות הלוגו הקודם שלו הוא מתכוון ללוגו שיראה רציני , אך לא ידע להגדיר זאת!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לללי;882151:
יעברו עוד כמה שנים טובות עד שכל בעל עסק ישכור שירותי אסטרטגיה.
עד אז הוא ימשיך להרוויח כפי שהיה עד היום, יסחוב את העגלה במעלה הר ניהול העסק, ויוציא את כל הכספים על חידוש לוגו, פרסומות חביבות שכל שבוע מבטיחות משהו אחר, ומבצעים שמסוגלים להביא לקוחות היום ולהבריח אותם מחר.

חבל לאנשים על כל שקל, אז הם משקיעים אותו במקום שיותר קורץ להם...

אני לא יודעת על אילו אנשים את מדברת.
מידי כמה ימים אני פוגשת אנשים שלא רק מוכנים להוציא כמה שקלים - אלא מתחננים לעשות את זה, מתוך ידיעה שיקבלו באופן מיידי תמורה הולמת לכספם.

לפני שבוע פגשתי לקוחה נחמדה, שיש לה עסק די קטן, ולקח לה יותר מחודשיים לקבל החלטה לבוא לפגישה ולשלם עליה "כל כך הרבה כסף..." כדבריה. ישבנו ביחד כ-3 שעות, של הדרכת התכנית שהוכנה לה במשך השבוע שקדם לפגישה הזו, ובסיומה היא יצאה עם מחברת מלאה סיכומים וארנק קל יותר.
אחרי יומיים היא התקשרה אלי, ש"אתמול היו אצלי 2 לקוחות ועשיתי בדיוק לפי ההוראות שלך. שתיהן סגרו במקום, מה שעדיין לא קרה לי, ובסכום גבוה יותר, כמו שאמרת..." היא כסתה את עלות הפגישה + רווח נוסף תוך יום!

עכשיו תגידי לי מי הם בעלי עסק שלא רוצים לשכור שרותי אסטרטג? בד"כ אלו שלא יודעים לחשוב בגדול לא פותחים עסק מלכתחילה. אם הם הצליחו לחשוב על פתיחת עסק עצמאי, על טיפול מול הרשויות, מול ספקים, מול הבנקים ומול הלקוחות, הם גם מסוגלים לחשב צעד קדימה ולדעת שיש דברים ששווה לשלם עבורם.

או במילים אחרות - אני מסרבת להסכים עם דברייך. לגמרי.
המציאות מוכיחה אחרת.

• הוסף לסימניות
פעם פעם

פעם אמרתי למישהו שלעולם יש שתי אמירות מגוחכות לגמרי.

א. 'עזוב אותי מלפרסם. פרסומת זה ההוצאה הכי גדולה לעסק'.

וזה כמובן לא נכון. סוכני שיווק עולים הרבה יותר מאשר פרסום קבוע, כשהוא נעשה בצורה יעילה.

ב. 'עזוב אותי מפרסום תדמיתי וכל מיני אוירות למיניהם (...) זה מתאים רק לתנובה ואל-על', אני אין לי כסף להשקיע, אני מפרסם בעיתון לעניין רבע עמוד וזהו.

וגם זה כמובן קשקוש. פרסום תדמיתי מוצלח, חוסך המון כסף לפרסום המכירתי. ואושר עד ורמי לוי יוכיחו. המהלכים התדמיתיים שלהם מספיקים אחת לכמה שנים, והם לא צריכים לפרסם קבוע כמו בר-כל ויש.

• הוסף לסימניות
מניסיוני, רוב בעלי העסקים הקטנים בקושי מחזיקים את עצמם ומסרבים לשמוע על אסטרטגיה. אם מציעים להם שרות שעולה על 100 ש''ח הם לוקחים רוורס.
במקום מגורי נפתחים ונסגרים עסקים במהירות מסחררת.

• הוסף לסימניות
אל תוציאי לעז על מקום מגורייך...
גם משם היו לי כמה לקוחות ששילמו הרבה יותר מכמה מאות שקלים, והצליחו בגדול.

זה לא קשור למקום מגורייך, זה קשור לחשיבה שלהם.

אולי בהזדמנות אכתוב כאן פוסט בנושא "איזה לקוחות נדבקים אליך, ואיך תמגנט אליך לקוחות טובים יותר?"
בע"ה כשהעומס קצת קצת יירד...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ckuh;882439:
אולי בהזדמנות אכתוב כאן פוסט בנושא "איזה לקוחות נדבקים אליך, ואיך תמגנט אליך לקוחות טובים יותר?"
בע"ה כשהעומס קצת קצת יירד...

מצפים בכיליון עיניים...

נושא מעניין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה