כללי לוגו

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• לוגו אריכא עריכות.png
    KB 258.2 · צפיות: 18
  • לוגו אריכא עריכות 1g.png
    KB 261.1 · צפיות: 13
  • לוגו אריכא עריכות.פרסום שיפריח אותך.png
    KB 267.9 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
למה לא מספיק סימבול הפרח?
הגינה השלמה בתוך הלוגו ממש מיותרת.

אוסיף ואציין שעכשיו פתחתי ונזכרתי מה היה באשכול הקודם,
ואם זה אותו מעצב אז אני מצדיעה,
כי אין שום קשר בין הקודם לזה,
השיפור הזה הוא קפיצת מדרגה ענקית ממש!!!!

אך כמובן צריך "לפשט" את הלוגו, להוריד את ה"גינה",
להשתמש בסימבול הפרח הגדול בלבד,
והכיוון של הפונט הוא כמו בלוגו 2. יש עוד קצת עבודת ליטוש, אך שיפור נהדר!

אגב, פרסום שיפריח אותך לא ממצלצל טוב, לי זה היה נשמע קצת בקונוטציה של "פורח באויר" ולא של פריחה ולבלוב.

אם כבר: פרסום שיצמיח אותך, מצטלצל יותר טוב.

לצמיחה יש רק משמעות אחת, חיובית. (לעומת ה"פורח").

• הוסף לסימניות
נסה לראות את הלוגו בגודל סנטימטר מרובע.

• הוסף לסימניות
פשששששששששש, שיפור ניכר...
הפרח מידי גדול

• הוסף לסימניות
היי
הלוגו עמוס מידי. נסה לפשט אותו

• הוסף לסימניות
תודה.
אני ניסתי להוריד את "הגינה" וזה נתקע לי.
אני אנסה לעשות את זה.
תודה בכל מקרה.

• הוסף לסימניות
אולי תחשוב על לשנות את השם? נכון שזה משחק מילים, אבל זה לא מצטלצל משום מה מדי
אחאחא...
דרך אגב הלוגו (הפרח הגדול בלבד) יפה מאוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה