כללי לוגו

• הוסף לסימניות
אשמח לחוו"דכם...

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 268.8 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
הרעיון של המם סופית כחלון - ממש יפה
הייתי מנסה להפוך את כל הלוגו ליותר בסיסי חלון יותר מופשט וללא הניצנוצים באותיות

• הוסף לסימניות
כך עדיף?

תודה
(אני ממש מתחילה...)

קבצים מצורפים

• 4.jpg
    KB 265.6 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
*"ראווה"-כתיב...
*לפשט יותר.
*בלי אפקטים וגרדיאנטים.
*החלון כדאי בעובי שאר האותיות.

• הוסף לסימניות
המ צריכה להיות רמז לחלון אות שעיבדו אותה

• הוסף לסימניות
אני גם חושבת שאת האות מ' צריך לעשות שתזכיר חלון ולא חלון שמזכיר אות מ'
אבל הרעיון חמוד

• הוסף לסימניות
הרעיון מקסים.
את מדברת על נקיון והצבע נראה עכור... בחרי צבע ברור יותר.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני מסכים עם מה שנכתב לפני. את/ה מנסה ליצור לוגו בו האות האחרונה היא גם איור, מה שיוצר בעיות. עדיף להתחיל את העבודה מן האות ולסיים באיור (במקום ההפך).
כתוספת אומר שכדאי שהחלון יהיה קריא וברור באותה מידה שבה האותיות. כלומר לאותיות יש עובי קו מסוים, והעין מצפה שהפס העוטף את החלונות יהיה באותו עובי וצבע כשאר האותיות (מה שיוצר בעיה צבעונית).
כלומר - צריך להתייחס לתגובה הראשונית של העין והמוח - מה אני קורא באופן מיידי? "נוצצי". בתקופתנו אין זמן להתעכב על כל אלמנט גרפי שהעין שוזפת ברחוב הסואן, ולכן עלינו לוודא (במסגרת הפונקציונאלית הזו) שהמסר עובר מהר וברור.

עניין הצבעים הוא בעייתי מכיוון שהצבעים "דלוחים" כפי שנאמר. האותיות לא בולטות והצבעוניות שלהן לא משדרת נקיון.

בסקיצה השנייה הוספת ניצוץ מעל האות "וו", אבל שימי לב שהניצוץ כהה יותר, מה שהופך אותו לקוץ. באופן כללי הייתי מוותר לעת עתה על הניצוצות עד שהאותיות והלוגו עצמו יהיו מספיק טובים.

• הוסף לסימניות
בנוסף כדאי להפוך את שני חלונות הזכוכית לאחד (וכפי שכתבתי:) ולהקטין את הזכוכית ככה שעובי הפס העוטף זהה לעובי האותיות.

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים עזרתם לי מאד (אני ממש בהתחלה... )

איך זה?

קבצים מצורפים

• נוצצים.jpg
    KB 210.2 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
בהיר יותר ממה שזה צריך להיות, בחיים לא יבחינו בזה מספיק בשלט וכו...

• הוסף לסימניות
תודה,
זה לא הולך להיות לשלט.
רק לכרטיסי ביקור וחשבוניות מס,
זה עסק שמנוהל ע"י הטלפון מהבית ולא במשרד או משכז'ה.
מה בקשר לשאר?

• הוסף לסימניות
רעיון מקסים, אולי פונט פחות מסיבי.

• הוסף לסימניות
הרעיון מצוין ולמרות הנסיונות החוזרים ונשנים (כל הכבוד על תשומת הלב להערות)
עדיין דןרש עבודה,
כרגע זה לא נראה חלון, היה יותר טוב אם היית בוחרת פונט שהמם הסופית בו יותר מרובעת (ללא ה"שפיץ") ומכניסה בתוך הריבוע שלו חלון יותר מופשט, אפילו ללא מעברים, ותחזרי לגרסא של החלון המחולק ל-2 זה יותר ברור.

בהצלחה רבה!

צרפתי כעת 2 סקיצות מאד ראשוניות ונסיוניות שיכולות לתת לך כיווני חשיבה נוספים ליצירת חלון, כמובן בצבעים המתאימים סידור מתאים של הטקסט (כפי שעשית את ה-ם' יותר גדולה זה מצוין) וכו'

קבצים מצורפים

• נוצצים.jpg
    KB 278.3 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
אולי תנסי משהו בסגנון הזה שיראה יותר חלון
עשיתי דוגמית כדי שתביני את הרעיון

קבצים מצורפים

• ללא שם-1.jpg
    KB 885.8 · צפיות: 15

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה