- הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;904767:רעיונית - אותי אישית זה שלח לביטוי המפורסם של אבא אבן על גבולות אושוויץ, אבל רוב הסיכויים שזו רק אני.
גרפית - זה לא מוצלח כל כך, מצטערת.
נכתב ע"י אברהמי גרינשטיין;904806:המדידה היא מדידת קרקעות ולכן הצורה של הארץ, החלוקה לקווים היא כמו במטר שימו לב שכל קו חמישי ועשירי עבה קצת... גם צורת המשולש אמורה לבטא את זה ואת השרטוט שמבצע המודד אחרי המדידה...
תודה רבה בינתיים, אשמח לשמוע עוד הערות והצעות ליעול!
נכתב ע"י קקטוס;904859:הייתי משתמש באלמנטים גיאודזים
כמו קוי אורך ורוחב
או חצובה שעלי עומד מכשיר מדידה (אינני זוכר את שמו)
חיפוש בויקי וגוגל על הערכים גיאודזיה, דאטום, קרטוגרפיה, יתן לך השראה
נכתב ע"י אברהמי גרינשטיין;904882:תודה רבה!
האמת שהנסיון הראשון שעשיתי היה עם האלמנטים האלה... התוצאה?! תאמין לי שאתה לא רוצה לראותחשבתי שזה דווקא רעיון מקורי אבל אני רואה ששגיתי... כנראה שיש לי עוד מה ללמוד
בכל אופן תודה בינתיים, אולי באמת אנסה עוד פעם עם הסקיצה הראשונה....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים