כללי לוגו

• הוסף לסימניות
בזמן האחרון אני רואה כל מיני פוסטים שעולים עם דרשות כאורך הגלות על כל מיני הרהורים אז חשבתי שעכשיו תורי.;)
אני צריך לבנות לוגו לחברת ניהול נכסים בדקתי לוגוים בגוגל אני רואה שכמעט כולם הלכו על גג וזהו זה כבר נראה לי פסה,
מצד שני לוגו לא אמור להיות מודעת פירסום אלא משהו קטן וקליט (יש חברות שמגלגלות מילארדי דולרים והלוגו שלהם איזשהו קו לוגו לא עושה את החברה אלא החברה עושה את הלוגו)
בקיצור ניסיתי ללכת על מנעול + כספת כאילו אנחנו נשמור לך וכו' יוצא מידי מגושם
הלכתי יותר על הכוון של גלובס + מנעול - לא מוצלח
נשארתי רק על מפתח - א. קצת משעמם ב. לא הצלחתי לשלב

בקיצור הבו רעיונות ואם אין....

• הוסף לסימניות
סתם, אולי אפשר לנסות מפתח וממנו יוצאות האותיות מחוברות אלין כלומר כמו מפתח אפס, שמחובר אליו בסופו ריבוע כך האותיות של שם החברה, ואפשר אותו דבר עם מפתח רגיל או פלדלת..

• הוסף לסימניות
לדעתי כל הנושא של השמירה והנעילה לא ממש מבטא כלפי הלקוח את מה שהחברה עושה בעבורו.
אם הבנתי נכון את המושג "ניהול נכסים" העיקרון אמור להיות- איתנו אתה תרוויח כסף מהנכס שלך בלי לעבוד ובלי לדאוג.
לפי זה תנסה לחפש אלמנט ויזואלי שמבטא עושר, רוגע, שקט נפשי, שפע, כסף קל.
אתה יכול אולי ללכת על כיוון של "ביצת הזהב" או משהו כזה.

• הוסף לסימניות
האמת היא שרציתי מאד לעזור (כמו שאתם עושים תמיד) , אבל אין לי רעיון
אז לפחות משהו קטן קטן... (רק לשם השראה)
אתר עם אוסף לוגויים
http://www.brandsoftheworld.com/
ניתן לערוך חיפוש לפי מילה...

הרבה הצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה