כללי לוגו

• הוסף לסימניות
אשמח לחות דעת על לוגו לחברת ביטוח וניהול סיכונים
בגלל שהלוגו הוא באנגלית אני מתקשה להחליט מה לעשות איתו
הלקוח ביקש משהו גאומטרי מאד וכן הצבע זה בקשה שלו
בתודה.

קבצים מצורפים

• לוגו-03.png
    KB 197.2 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
אחד לפני האחרון.

• הוסף לסימניות
גם לי נראה יותר הרביעי, אחד לפני האחרון...

• הוסף לסימניות
האייקון של הרביעי מוצלח.
משרת את המטרה.

• הוסף לסימניות
הרביעי יפה מאוד!
לרווח בין המשולש ל'NOAM' או להוריד את הרווח לפני 'RISK'

• הוסף לסימניות
הרביעי הכי מוצלח

• הוסף לסימניות
4
בחירת פונט עבה בתחום הביטוח- מוצלח מאד

• הוסף לסימניות
נכון ש4 תפס מיד, אבל לדעתי הצורה מוכרת מאד.
אולי תשלבי את ה"N" מ-השלישי (רק שיהיו לו שוליים ימין ושמאל יותר עבים) עם הטקסט של 4.
אם את עושה 2 צבעים ל-2 המילים, תורידי את הרווח ביניהם.
הפונט של הטקסט הקטן לא כ"כ אמין. תעשי משהו יותר פשוט.

• הוסף לסימניות
לוגו מהסוג הזה, שהוא טיפוגרפי לחלוטין ללא שימוש באייקון וללא מסר ויזואלי מפתיע מוחבא, צריך להיות עשוי טיפוגרפית ברמה של 500%: ריווחים, יישורים, גדלים. הכל צריך לשבת במקום בצורה מושלמת.

כרגע, אף אחת מהוריאציות עוד לא שם. אבל אני יכולה לשדר לך הערכה על הבחירה בלוגו טיפוגרפי.

• הוסף לסימניות
בחירה מוצלחת של הפונטים הראשיים
לגבי הסמל - בראשונים אהבתי מאוד את הפונט אבל הסמל מוריד מהרמה של הלוגו, וגם הפונט של שורת המיצוב לא כ"כ מוצלח. הייתי בוחרת משהו מאוד מאוד נקי.
בשני האחרונים - הפונט הראשי גם מוצלח, כאמור. הסמל עם המשולשים מבלבל כי הוא דומה לאות A, מה שמעלה את האפשרות להחליף את ה-A של NOAM

סה"כ שני הכיוונים מוצלחים, הייתי מפתחת אותם עוד. וכמו שנעמה כתבה - דגש חזק על ריווח מדוייק ומושלם

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על העצות המועילות והמחכימות

• הוסף לסימניות
בראשונים הפונט גרם לי לקרא: את ה A כ - R בשם הפרטי שלו.

• הוסף לסימניות
האיקון הרביעי הכי מוצלח . אולי כדאי להגדיל אותו על 2 השורות (כמו בעליונים) וגם את המילים נועם ריסק לצמצם את המרחק ביניהם ולהבדיל ע"י הבלטת מילה אחת ודיקוק של השניה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה