• הוסף לסימניות
אני מעלה את הלוגו המחודש שלי פה בגלל שחשוב לי מה דעת הצלמים/מות
אשמח גם לחות דעת מהגרפקאים הנכבדים;)
והמון תודה לגרפוטובי (ניקית חדשה) על העבודה והסבלנות:)

• הוסף לסימניות
נראה לי שיש פה 2 מלכים בכתר אחד
העדשה יפה הייתי משאירה אותה לבד ואת ה4 ישרה

• הוסף לסימניות
עוד לפני העיצוב- לא מספיק הבנתי את השם,
רואים שיש כאן קיצור של המילה studio , אבל בהגייה זה לא נשמע טוב.

• הוסף לסימניות
תודה,
באמת כך זה יותר טוב:eek:

קבצים מצורפים

• שירה.png
    KB 5.5 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
אולי אפילו תקרבי יותר בין החלקים.

• הוסף לסימניות
ואז לעשות ב-2 גוונים את 2 המילים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הנה, זה ממש מתקדם
בזכותכם...

קבצים מצורפים

• שירה.png
    KB 5.6 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
עד כמה שזכור לי מאנגלית, studio בלי ה IO נקרא stud [סטאד] שזה אמנם נעץ או מסמר, אבל בסלאנג משתמשים בו כביטוי לסוס או פר מיועד להרבעה.

כדאי לשקול שוב אם לא להכניס בזה עוד אות

• הוסף לסימניות
הייתי ממליצה לעגל את ה4 כדי שיהיהיותר דומה לפונוט

• הוסף לסימניות
המילים סטוד פור יו בעברית יש אחר כך קו מפריד שלא טוב בעיני כשזה שחור כמו הטקסט,זה נראה כמו אות ו במשקל אחר של הפונט.

• הוסף לסימניות
האם נכון לכתוב stood 4 u ?

• הוסף לסימניות
לא משדר מקצועיות.

• הוסף לסימניות
האם עדיף studio 4 u ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tov;1106143:
האם עדיף studio 4 u ?

התכוונתי לגרפיקה.
לגבי השם, קצת באנלי.

• הוסף לסימניות
חשבתי שמנהג צלמות פרוג הוא
לוגו בשחור וורוד (מג'נטה)

ואת, את מורדת במלכות?

• הוסף לסימניות
תמיר,
לוגו בוחנים בשחור ובקטן קטן
אחר כך אפשר להגדיל ולצבוע וכ'ו אבל הבדיקה אם זה לוגו טוב עושים בשחור ובקטן.כי אם לא תוכל להדפיס בקטן כי זה יראה כתם אז זה לא לוגו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;1106221:
תמיר,
לוגו בוחנים בשחור ובקטן קטן
אחר כך אפשר להגדיל ולצבוע וכ'ו אבל הבדיקה אם זה לוגו טוב עושים בשחור ובקטן.כי אם לא תוכל להדפיס בקטן כי זה יראה כתם אז זה לא לוגו.

ואיך זה קשור לשטות שכתבתי מעליך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה