כללי לוגו

• הוסף לסימניות
אשמח לחו"ד.
לוגו למעצבת גרפית וצלמת
טנקס!!

• הוסף לסימניות
אני ממש אוהבת.

• הוסף לסימניות
הציפור תעלם בקטן.
בגדול - ממש יפה

• הוסף לסימניות
לוגו מדהים!
בקטנה , אני חושבת שעדיף שהפונט יהיה פחות מאותר , אבל ככה מעלף

• הוסף לסימניות
נראה מעולה
מצטרפת להערה על הציפור

• הוסף לסימניות
נראה ממש יפה!!

הציפור באמת נראה לי יכולה להעלם (אלא אם כן המיקום שלה חובה בהתאם לבריף שלך..)

פול הצלחות :)

• הוסף לסימניות
אהבתי את הצביעה בתוך האותיות אם כי מרגיש לי 2 סגנונות. הכל אלגנטי (סטייל פאנית/ סלון כלות) והצביעה הפנימית היא יותר "מגניבה". הגוונים גם.

• הוסף לסימניות
אהבתי! מהמם מכל הזוויות! וגם את הציפור אהבתי...

• הוסף לסימניות
יפהה... הציפור תעלם כמו שאמרו קודמי

• הוסף לסימניות
לוגו מקסים!!

(בקטנה, סגנון הקו בציפור שונה משל האותיות. ברגע שתתקני את זה, גם תיפתר הבעיה שהעירו האחרים, שהיא תיעלם.)

• הוסף לסימניות
יפהפה!
סגנון מיוחד!
בקטנה, קצת קשה לקריאה

• הוסף לסימניות
אני אוהב את הלוגו הזה, הרעיון נחמד מאוד, מבוצע היטב מאוד, וצביעה נהדרת, אני גם אוהב את ציפור, לוגו מקסים ומדהים.

• הוסף לסימניות
יפה ונקי. בדקת איך יראה בשחור לבן? (במקרה שעובר בפקס, בחשבוניות וכיו"ב?), האם יבוא בתוך ריבוע עם הרקע האפור?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה