כללי לוגו

• הוסף לסימניות
חברים יקרים עיצבתי לי לוגו לעימוד ועיצוב אני רוצה שתתני לי חוות דעת אם הלוגו באמת משדר מה שרציתי שישדר.
הלוגו אמור להיראות כמשהו יהודי ולא מודרני יותר מדי, ומצד שני שישדר פאר ויוקרה בסולודיות המתאימה לספר קודש.

קבצים מצורפים

• לוגואים אור ספר.png
    KB 221.1 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
הא+ל - נראה שם ה', לא כך? "קל"

• הוסף לסימניות
זה בעצם ראשי התיבות של אור לספר א"ל, והסמליל הזה מכניס אותנו יותר לעידן הסידורים וספר הקודש

• הוסף לסימניות
5 או 3
מספר אחד לא מסתדר לי השילוב בין האדום לצהוב

• הוסף לסימניות
כל הצופים היקרים אני אשמח אם תגיבו ותתנו לי את חוות דעתכם זה יעזור לי מאוד

• הוסף לסימניות
צירוף האותיות א+ל זה צירוף של שם ד'!! שמשתמשים בו למעשה בסידורים.
הייתי מבררת אם מותר לשים אותו כלוגו, כי לכאורה זו בעיה.

בכ"א רעיון מבריק!
לא התחברתי לסגנון אבל אם כבר 1 היה הכי נראה לי טוב, אבל בשינוי צבעים (הייתי מנסה נגיד גווני כסף)
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
תודה רבה, לפי ההלכה אין בעיה להשתמש בסמל כי כל מטרתו היתה להימנע מכתיבת שם ה לכן יצרו סמליל שיבטה שילוב אותיות אל ללא כל קדושה

• הוסף לסימניות
הסיסמה 'חכמה מפוארה...' מוכרת לי מאיזה מקום, אולי מעוז והדר או המאור וכדו'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משיקו;1224682:
הסיסמה 'חכמה מפוארה...' מוכרת לי מאיזה מקום, אולי מעוז והדר או המאור וכדו'

עוז והדר: תורה מפוארה בכלי מפואר.

• הוסף לסימניות
3 !!!
ב-1 הצבעים לא משתלבים,
4, 5 , 6, לא ממש הבנתי מה הצורה באה לסמל.
2 גם נחמד.

• הוסף לסימניות
לגבי צבע -
ללוגו מהסוג הזה הכי נכון שיהיה בשחור
מקסימום כחול כהה, חום, או שילוב של אפור ושחור
אדום וצהוב לא מתאימים בכלל, גם לא בנגיעות

הרעיון של הסמל יפה מאוד
החיבור עדיין לא מושלם
(והוא צריך להיות מושלם, כי עימוד זו עבודה שחשוב בה מאוד השלמות והדיוק)
הטיפוגרפיה דורשת עוד עבודה
לכי לכיוון של 1 או 3 הוא הכי נכון

• הוסף לסימניות
עיצוב יפה, אבל לא לא קשור לעניין, אם אתה מעצב אז כדאי שזה יהיה לוגו בסגנון,
את יודע פונט פחות סריפי, סגנון יותר חדשני, אבל שיהיה משהו פשוט, (שבתכלס' זה הכי יפה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה