כללי לוגו

• הוסף לסימניות
בס"ד

האם הוא קליט ומובן? ובכלל מה דעתכם?
אשמח לתגובות!!

קבצים מצורפים

• דפנה_מור_לוגו4.png
    KB 70.2 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
יפה? מדהים!!
אבבל מפריע לי הקוטביות בין הפונט באנגלית לפונט בעברית
בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד! גם את הבועה בתחתית הכוס...

• הוסף לסימניות
הרעיון והסגנון מקסים וחדשני,
אולי כדאי להדגיש מעט את הנוצה שבקפה
ע"מ שכבר במבט ראשון יהיה ניכר משהו שונה ולא לוגו של עוד קפיטריה.
(כרגע קולטים אבל במבט שני)
לגבי ההערה הנ"ל על הפונטים לדעתי דווקא הקונטרסט יוצר את היופי.

הצלחות!!

• הוסף לסימניות
ואוו, ממש ממש יפה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מור;1436658:
הרעיון והסגנון מקסים וחדשני,
אולי כדאי להדגיש מעט את הנוצה שבקפה
ע"מ שכבר במבט ראשון יהיה ניכר משהו שונה ולא לוגו של עוד קפיטריה.
(כרגע קולטים אבל במבט שני)
לגבי ההערה הנ"ל על הפונטים לדעתי דווקא הקונטרסט יוצר את היופי.

הצלחות!!

הקונטרס לא מפריע לי אבל הסגנון כל כך שונה שזו לא אותה שפה עצובית.(אם את מבינה למה אני מתכוונת...)
חוץ מזה את הנוצה הייתי עושה אולי בצבע של התחתית כדי להדגיש אותה- כמו שאמרה פה משהי.

בכללי זה מאוד יפה ועושה רושם מקצועי מאוד.
בהצלחה:)

• הוסף לסימניות
הצעת הגשה לאייקון (שאגב אהבתי)

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 23.7 · צפיות: 16

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה