כללי לוגו

• הוסף לסימניות
סקיצות ראשוניות לחלוטין של לוגו לחדר חסד לסמינר. אמור להיות צבעוני, שובב ומפעיל. על איזה כיוון ללכת?

קבצים מצורפים

• הכל.png
    KB 79.8 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
אני הייתי הולכת על הכיוון של ה-5,
אבל גם זה נראה לי שעוד צריך קצת שיפוץ....

• הוסף לסימניות
2, אבל משהוא לשנות אולי פונט אחר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זינוק;1715364:
אני הייתי הולכת על הכיוון של ה-5,
אבל גם זה נראה לי שעוד צריך קצת שיפוץ....

ודאי, הדגשתי שזה סקיצות ראשוניות לחלוטין, רציתי רק לשאול לגבי הכיוון, הרי אין ענין לשפץ את כל הסקיצות...

• הוסף לסימניות
התחלה יפה
כיוון של 4/5 נראה טוב.

• הוסף לסימניות
מה עם 1? הוא מידי מסורבל? כי דוקא אהבתי את מה שהוא מסמל.

• הוסף לסימניות
סתם כך לא הבנתי למה יש להבליט את אותיות ח׳?
5. הכי משדר חדר חסד, צריך שיפוץ כי יש לו הטייה והעיגולים שיצרת נותן השראה לדמויות
אולי תשימי רק 2 אנשים ככתר מעל המילה חסד ראי צילום מצורף, כמובן תשני את הצבעוניות
4. נראה כי המרכזית משפילה את אלה שבצידיה וזה ההיפך מחסד (פשוט העיגולים נותן השראה של דמויות)

קבצים מצורפים

• Screen Shot 2015-07-28 at 1.17.32 PM.png
    KB 45.8 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
ההשראה לדמויות- בכוונה. כאילו נותנים ידיים. -4 בעיני סימל שמש שמורכבת מאנשים

• הוסף לסימניות
1. עם יותר רכות
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה