כללי לוגו

• פותח הנושא tov
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
חנות לעיצוב הבית
פרקט, טפט, וילונות, ועוד,

אשמח לחוות דעת והצעות ליעול ושיפור

קבצים מצורפים

• נאמן2-02.png
    KB 35 · צפיות: 42
  • הוסף לסימניות
כמה הערות ברשותך:
1- זה יותר משדר כולבו מאשר חנות עיצוב, הן מבחינת העיצבו והן מבחינת הצבעים.
2- זה נראה 2 לוגואים אחד ליד השני, אין קשר בין 2 חלקי הלוגו, חסר המון הרמוניה.
3- החוט של הוילון לא ממש מובן, וכרגע לי הזכיר את החוט ששמים על הכובעי סטודנטים

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה על התגובה ועל ההערות המחכימות,

אני מנסה ומחפשת השראות ולא מצליחה להגיע לתוצאה משביעת רצון,
איזה אלמנט הייתם מוסיפים לחנות עיצוב?

• הוסף לסימניות
הכיוון יפה מאוד
אבל יש מה לשפר..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tov;1741073:
תודה על התגובה ועל ההערות המחכימות,

אני מנסה ומחפשת השראות ולא מצליחה להגיע לתוצאה משביעת רצון,
איזה אלמנט הייתם מוסיפים לחנות עיצוב?

לפני שאת מחפשת אלמנט שמתאים לעיצוב,
תעבדי על פונט, צבעים וקוים שמשדרים עיצוב- הניראות הכללית של הלוגו צריכה לצעוק "כאן מעצבים" ולא רק אלמנט ששייך לקטגוריה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tov;1740841:
חנות לעיצוב הבית
פרקט, טפט, וילונות, ועוד,

אשמח לחוות דעת והצעות ליעול ושיפור

הום סנטר?

• הוסף לסימניות
כמה נקודות לשיפור
יש רווח גדול מדי בין ה'בית' - ל'שלך'
יש יותר מדי נוכחות לשני החלקים של הלוגו, מה שאני מציעה לעשות זה לקחת את ה"נאמן סנטר"
ועליו לעבוד עם שילוב של איזשהו אלמנט שמשדר עיצוב לבית,
ומתחתיו, בקטן, בפונט יותר סולידי - לכתוב בפשטות בשורה אחת: הבית שלך- העיצוב שלנו!
אפשר באמת ללכת על כיוון של בית, אבל לא כדאי להסתבך עם החוט של הוילון. חשוב שהלוגו יהיה מינימליסטי כמה שאפשר.
מבחינת הצבעוניות -
השילוב בין אדום/שחור/לבן הוא מאד חד ויוצר תחושה של חנות זולה, כמו בזאר או סופרמרקט,
אני חושבת שכדאי לנסות צבעוניות אחרת, קצת יותר רכה. אפשר להסתפק אפילו בצבע אחד או שניים. או בשני גוונים של אותו צבע .
כדאי לנסות כמה אפשרויות צבע עד שמרגישים שזה זה

• הוסף לסימניות
כפילות

• הוסף לסימניות
דומה להום סנטר, דלתות, וילונות, טפטים, פרקט, גימורי בניה- כל מה שדרוש למי שסיים שיפוצים ועומד בשלב העיצוב הסופי, הגימור.

• הוסף לסימניות
עדין ערים פה?, אצלי הלילה זה זמן ההשראה...

איך עכשיו? בינתיים ללא צבעים

קבצים מצורפים

• נאמן1-01.png
    KB 30.8 · צפיות: 45
  • הוסף לסימניות
זה בסדר אם אומר שזה נראה יותר לוגו של תיווך דירות?

• הוסף לסימניות
כפילות

• הוסף לסימניות
זה בסדר גמור, אני מעלה את העבודות כי לקבל ביקורת בונה,

אבל, יש למישהו עיצה , לאיזה כיוון להמשיך? הפונט הזה, או משהו בכיוון כן משדר עיצוב?

• הוסף לסימניות
אולי לא הפונט הזה אבל זה כבר יותר משדר עיצוב. והגג קצת מאולץ שם למעלה.. :)
המון הצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה