כללי לוגו

• הוסף לסימניות
לדעתי זו התחלה יפה אבל הצבעים מידי צורמים בעין וזה לא כדאי (אפשר צבעים עזים שימשכו

את העין אם זו המטרה אבל לי אישית זה גורם לכאב ראש כשאני מסתכלת בזה- אולי זה רק

לי אני לא יודעת)

• הוסף לסימניות
נראה לי שהעלתם את הדוגמה ב-RGB
אם יש עניין דווקא לצבעים אלה - עדיף הפוך, כחול כרקע וצהוב לכיתוב
ואם יש עניין דווקא לצהוב החזק כרקע - ממש ממש ממש בהצלחה, זה מתחבר לשם העסק

• הוסף לסימניות
גם לי הצבעים לא נעימים בעין. מסנוור. העיצוב מצוין.

• הוסף לסימניות
מעבר לעניין הצבע כדאי לדאוג ליישור מושלם בטיפוגרפיה.

• הוסף לסימניות
הפונט מיושן ,וכן צריך גם להדגיש רעיון בלוגו

• הוסף לסימניות
איי! מסנוור!
העיצוב יפה ויושב טוב

• הוסף לסימניות
מתקדמים...

איך זה?

קבצים מצורפים

• ללא שם-2-01.png
    KB 35.1 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
הרבה הרבה והרבה יותר טוב!
אהבתי מאד, ומשאירה למקצוענים לתת לך הערות והארות

• הוסף לסימניות
נו, ואיפה המקצוענים? מתמקצעים? או שרק לקראת חצות זה מתחיל...

• הוסף לסימניות
הבדלי שמיים-וארץ בין 2 גרסאות הלוגואים שהעלית.
אתייחס ללוגו השני.

שילוב צבעי הCMYK מבוצע יפה, אך לא באופן שמתאים ללוגו.
לוגו אמור להיות נקי, כרגע כתמי הצבע הצהוב והכחול מפריעים לכך.
נסו ליצור תחילה אלמנט בשחור על לבן, כדי להתמקד בצורניות הלוגו, לאחר מכן הוסיפו את הצבעים.
אם תיקחו את הלוגו השני שהעלית ותשימו אותו בשחור לבן - חצי מהמילה גאולה תעלם והכל ייראה כמו בליל שנוצר בטעות.
למה זה חשוב שהלוגו יתפקד טוב גם בשחור לבן? כי זה אומר שהוא פשוט יותר.
לוגו פשוט יותר - זכיר יותר ונעים יותר לעין.

לגבי האיזון - נסו ליצור איזון בלוגו, כרגע הכתם הכחול איפשהו זרוק בצד ימין, והסלוגן זרוק בצד שמאל. נסו לתת ללוגו יציבות, שיישב טוב.

לגבי הפונטים - אהבתי את השימוש ב2 פונטים, אך שימוש ב2 פונטים דורש מהם להיות שונים אחד מהשני ככל הניתן. לצורך העניין פונט מרובע + פונט כתב יד.

מחכים לראות עוד סקיצות,
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
ב״ה

מאוד יפה, אישית הייתי משנה את הפונט פרינט, קצת קשה לקרוא צמד מילים אם הבדל משמעותי של הפונט.. הייתי שמה את הגשר באמצע ומגדילה ובפנים מכניסה את הסלוגן ושוב.. משנה פונט. או לחילופין את הסלוגן מתחת לשם ״גאולה פרינט״. בהצלחה רבה! מחכים לעוד סקיצות..

• הוסף לסימניות
אתה מתקדם בצעדי ענק, מצוין!

מסכים עם דברי swsshira770, נסה להחליף פונט למילה פרינט, למקם את קשת הצבעים במרכז ואת הסלוגן למטה. מרכז הכובד נופל כרגע על צד ימין, גם בגלל הקשת וגם בגלל המילה גאולה המודגשת.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
כל לוגו שלך יותר מקסים מהקודם, יש כאלו שמקבלים הערות ומשנים טיפלה ומדשדשים באותה בועה
אתה קופץ מסגנון כזה לאחד יותר טוב מבלי להתעכב, זה יפה בעיניי.

• הוסף לסימניות
מידי פשוט ולא חכם הפונט גם היתי מחליף

• הוסף לסימניות
זה כבר משהו אחר אבל עדין היתי משחק עם הנקודה שלמעלה אולי בתור ניקוד או משהו בסגנון
נקודה למחשבה

• הוסף לסימניות
הסלוגן שלכם הוא "אל תדפיס, תפציץ"
אז אולי הלוגו יהיה בסגנון פצצה או טיל....

בסגנון הזה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה