כללי לוגו

• פותח הנושא ngp
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני אוהבת את 2 האחרונים, רק עם הסלוגן עוד לא הסתדרתי...

• הוסף לסימניות
השאלה הנשאלת כאן היא, מה הלוגו אמור לשדר: עיצוב גרפי או דפוס דיגיטלי?

• הוסף לסימניות
גם וגם

• הוסף לסימניות
שדרוג רציני
ממש מה שנקרא - יגעת ומצאת תאמין
מהסדרה אחרונה - הרביעי מלמעלה מצויין, יראה טוב גם על שילוט חיצוני כי הוא בולט למרחוק
בהצלחה

• הוסף לסימניות
ועכשיו?
אני הכי התחברתי לראשון, מה אתם אומרים?

קבצים מצורפים

• 2.jpg
    KB 64.9 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
האותיות המחוברות - אין להם סיבה, לענ"ד זה לא מתאים כאן, וגם לא ממש הולך...
תלך על משהו קלאסי רשמי ונקי

• הוסף לסימניות
כל הענין של העסק הוא השילוב של גרפיקה ודפוס במקום אחד,
לכן ניסיתי בהתחלה אות אחת שמחברת בין 2 המילים בעיברית, אבל זה לא כ"כ הלך כי האנשים קוראים את זה בצורה לא נכונה.

איך שהלוגו עכשיו, מה הכי נראה טוב? ברור? קריא? מקצועי?

• הוסף לסימניות
השני מלמעלה ומלמטה נראה לי קריא ברור ומרשים, המסגרת מסביב לגרף מזכירה סוג של מכונה מה שנותן את התחושה של תעשיה ודפוס, הגופן מרובע וברור. לדעתי פשוט לך על זה מעוד סיבה פשוטה, תהיה שלם עם מה שיצרת ואל תחפש לקבל פידבק מכולם.

לוגו בעיני הוא סוג של אמירה, בלוגו מותר להתבטא בצורה נועזת או לא שגרתית, אתה אומר לכולם זה אני, זה מה שאני. לוגו שמורכב מביטוי ואמירה עצמית וייחודית יש לו יותר סיכוי להיקלט ולהיזכר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עוד אחד;1816963:
השני מלמעלה ומלמטה נראה לי קריא ברור ומרשים, המסגרת מסביב לגרף מזכירה סוג של מכונה מה שנותן את התחושה של תעשיה ודפוס, הגופן מרובע וברור. לדעתי פשוט לך על זה מעוד סיבה פשוטה, תהיה שלם עם מה שיצרת ואל תחפש לקבל פידבק מכולם.

לוגו בעיני הוא סוג של אמירה, בלוגו מותר להתבטא בצורה נועזת או לא שגרתית, אתה אומר לכולם זה אני, זה מה שאני. לוגו שמורכב מביטוי ואמירה עצמית וייחודית יש לו יותר סיכוי להיקלט ולהיזכר.

כמה שזה נכון, כמה שזה מצריך אומץ......
זה לקחת בחשבון שזה סמל בעז"ה לכל הזמן (אני רוצה בעז"ה ליהיות עם זה כל הזמן ולא להחליף כל כמה זמן לוגו...) וזה יהיה גם עם הוצאות כספיים (כרטיסי ביקור, שקיות שילוט וכדו')
לכן זה גורם לי להתמהמה ולראות אולי אני יוכל לשנות ולתקן לפני שאני יסגור על העיצוב.
באמת הגיע הזמן שאסגור על משהו וזה באמת מה שאעשה, - אבל מה שיעזור לי להכריע כמובן זה התגובות שלכם.
תודה רבה לכל המסייעים!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה