כללי לוגו

• הוסף לסימניות
מדובר על סקיצה ראשונה, אשמח להארותיכם המחכימות :)

קבצים מצורפים

• לוגו.jpg
    KB 92.7 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
בעיני הכחול משדר רגוע יותר והשברים על הדיסק מעניינים...
האדום מפחיד מידי שיצטרכו לאטום אוזניים
אבל הכחול ללא הכיתוב חסר מעט.. נראה לא מושלם
מצד שני האדום כן תופס את העין????

• הוסף לסימניות
בעיני הכחול משדר רגוע יותר והשברים על הדיסק מעניינים...
האדום מפחיד מידי שיצטרכו לאטום אוזניים
אבל הכחול ללא הכיתוב חסר מעט.. נראה לא מושלם
מצד שני האדום כן תופס את העין????

• הוסף לסימניות
בטעות נשלח פעמיים איך מוחקים הודעה?

• הוסף לסימניות
לא גרפיקאית במקצועי אבל,
הראשון מכוון טוב . משהו בגודל הפונט הלא שווה במילה מציק לי בעין.
השלישי - ניתן לפשט יותר. אולי להרכיב את האות P מהעיגול של הplay + הקו
מקווה שהובנתי.

• הוסף לסימניות
הייתי מנסה PRO שני + MIX רביעי.

• הוסף לסימניות
ה-3. אולי לשנות צבע

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
אני התפעלתי מהשלישי, נראה ממש מקצועי, אולי עם עוד טיפה שינויים ופינישים משלימים,
אבל גם האחרים יש בהם יופי מסויים.

• הוסף לסימניות
העיצוב השלישי הכי מתאים
את העיצוב play עם החץ
שים באמצע והוא ישמש גם במקום האות O
אני לא מקצועי
ניסיתי מזווית של איש פשוט

• הוסף לסימניות
ממש חמוד.
רק שלדעתי כדאי להחליט על משהו אחד. או לשחק באות O שיהי בצורת דיסק או בשילוב של 2 הפונטים.
כשזה ביחד זה יוצר קיצ'יות מסוימת....
ובתם כך כדאי יותר לחשוב על מה אתה רוצה לשדר בלוגו שלך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה