כללי לוגו

• פותח הנושא happy
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
כשזה כך לבד, רק לוגו (אולי גם שילוב של השם המקצועי), ללא מראה לכה"פ של כרטיס ביקור או של מודעה, הוא נראה יבש למדי וחסר טעם, אך מאד יכול להיות שבשילוב של השם המקצועי מתחת, פרטי התקשרות, הוא יהיה מאד מוצלח...

ולעצם הלוגו, צריך לשים לב, שברוב המקרים, פרטים קטנים בלוגו, הם רק מזיקים, ובמקרה הזה, במצבי הדפסה מסוימים, כמו בקטן על בלנק, חשבונית וכדו', הוא יכול ממה להיאבד.

שילוב הגוונים משדרים יוקרה.

• הוסף לסימניות
אוהו... עכשיו רואים מקצועניות!...

חבל שלא העלית את המיצג המוגמר בהודעה נפרדת, היה ניתן לתת לייק מחדש...

אין ספק שאם הסלוגן זה עיצוב עם יוקרה, אז... הגוונים ממש משדרים את זה.

אך עדיין יש משהו חסר בפרטי ההתקשרות שהן מעט מחוץ לכרטיס עצמו, אולי, אולי היה כדאי להכניס אותן לתוך המסגרת, גם על הלבן, ובכלל נראה לי שכדאי לנסות להקטין מעט את הUP, ולהגדיל את הסלוגן תחתיו.

כמו כן, החץ העליון שונה בגוון משאר המסמך...

• הוסף לסימניות
מיוחד

• הוסף לסימניות
זה מזכיר לי אותי :)
aqm4MasFtyFCjKF7dCRkRMGWSkHg35fxIfrC+XkZQP8yTcPFbyj4dAYB0hKxdbjCVxh2VOYlHOtojgfwF+j5pAtj3UHwAAAABJRU5ErkJggg==

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י up;1920933:
aqm4MasFtyFCjKF7dCRkRMGWSkHg35fxIfrC+XkZQP8yTcPFbyj4dAYB0hKxdbjCVxh2VOYlHOtojgfwF+j5pAtj3UHwAAAABJRU5ErkJggg==

הופ!
שפשפתי עיניים ובדקתי עוד פעם אבל לא נעלמת:)
זה השם שאת משתמשת לעבודות שלך או שזה רק שם הניק שלך פה בפרוג?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י happy;1920956:
הופ!

נכתב ע"י up;1920933:

up את שם?
אני בלחץ:eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י happy;1920956:
הופ!

נכתב ע"י happy;1921218:
up את שם?
אני בלחץ:eek:

להרגע ;)
זה רק הניק, זה לא המותג שלי
הרבה הצלחה
ובקשר ללוגו, חסר לי בו עדיין, תעלי איך מתקדם, אשמח לראות :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה