• פותח הנושא levy
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
ישיבה או תלמוד תןרה?

• הוסף לסימניות
ציורים מקסימים.
אהבתי.

• הוסף לסימניות
מתוק! הם חמודים ממש...
הפיאות של הימני נגמרות קצת כמו קרסים של חכה

• הוסף לסימניות
מאד יפה, יש כאן שילוב של גרפיקה וציור.

אך דווקא השילוב משהו בו לא מתמזג ממש טוב...

ראשית כל נראה לי שציור הילדים לומדים תורה צריך להיות למטה ולא מעל ספר התורה [מבחינת רגישות לס"ת, בלי קשר לצד המקצועי והגרפי]

שנית, היה כדאי להגביל את הצביעה של הילדים קרוב לגוונים של שאר הלוגו.

ואם אכן הילדים למטה, אש לא כשהם גב אל גב והראשים קרובים, אלא פנים אל פנים, שגם זה מבטא יותר אהבת חברים, ובציור יש משהו מעט מרוחק ומנוכר, עם כל החיוכים שלהם.

אך אני חוזר שהלוגו מאד יפה ומלא חינניות.

• הוסף לסימניות
כעת אני גם שם לב לכתר שהוא למטה, ו... משהו לא כל כך מסתדר לי...

הכתר עליון! (זהו המקום שלו, לא?)

ספר התורה באמצע, זה גם עיקר הלוגו, בו הטקס והכל.

והילדים למטה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י welcome;2025224:
כעת אני גם שם לב לכתר שהוא למטה, ו... משהו לא כל כך מסתדר לי...

הכתר עליון! (זהו המקום שלו, לא?)

ספר התורה באמצע, זה גם עיקר הלוגו, בו הטקס והכל.

והילדים למטה.

תודה על ההערות.
העיגול למטה הוא לוגו מוכן של הת"ת. בו לא שיניתי מאומה.
הם רוצים לוגו לספרים שהם מוציאים, והם ביקשו שהילדים יהיו למעלה.
(אם כי יתכן שאם הייתי מציעה לאייר מלמטה- לא היו מתנגדים)
עכשיו השאלה אם לבוא אליהם בבקשה לשינוי, כשהם בעצם כבר הסכימו לאיור,
(שנשלח כמובן גם כסקיצה ולפני הצביעה)
ולגרום לעצמי עבודה נוספת (ובעצם מהתחלה) כשללקוח זה כלל לא מפריע :confused:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה