כללי לוגו

• הוסף לסימניות
לעשות את הלוגו עם שני גופנים או לא?

• הוסף לסימניות
זה יותר טוב?

קבצים מצורפים

• אלקטרוסיג נסיון5.png
    KB 91.2 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
איך אני מסדר עם הלוקח כל חצי שעה הוא משנה את ההחלטה שלו פעם הוא אמר לי הרעיון הזה וחצי שעה לאחר הוא מתקשר שהוא רוצה משהו אחר עד שהחלטטו אתו שאני יראה את זה לעוד גרפיקיים והם יחליטו בעבירו אז איזה ליקח? 1 2 3
הוא טוען שאני צריך לעשות שילוב משלש האלה

קבצים מצורפים

• ללא שם-1.jpg
    KB 80.1 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
איזה עכשיו טוב?

עשיתי כמה שינויים וקמה עיצובים אז עכשיו על איזה ללכת?

קבצים מצורפים

• 121.png
    KB 171.9 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
אז מה לעשות אני צריך לדעת דחוף על איזה דרך ללכת
תודה

• הוסף לסימניות
מה שברור שלא: עם העיטורים, ומה שכתיב וכתב...
כל השאר חייב שיפוץ הן בשם או בסלוגן והן בפונט

• הוסף לסימניות
אבל על איזה ללכת?

• הוסף לסימניות
לדעתי לאחרון יש פוטנציאל.
האם הסיגריה לא אמורה להיות יותר ישרה?
למה החלק התחתון כ"כ רחב?
את המילה 'סיג' לתת במקל קל יותר,
את הענן הייתי מנסה ליצור בטכניקה שונה ולא בלנד.

• הוסף לסימניות
ניסיתי לעשות בכמה אופנים את העשן וזה לא הולך לי איך אני יוכל לעשות את זה?

• הוסף לסימניות
ואיזה שינויים צריכים?

• הוסף לסימניות
ב״ה

לענ״ד מבין האחרונים שהעלתם את הראשון. ליישר את הסיגריה. להוריד את העשן. פונט חלק! תנסו אולי שילוב של כחול - אפור. בהצלחה!

כמובן, שמומלץ מאוד(!!!) להחליף הן את השם והן את הסלוגן.

• הוסף לסימניות
מישהו יכול לתת לי רעיון אחר איך לעשות את הלוגו?

• הוסף לסימניות
חייב דווקא עברית?...

קבצים מצורפים

• סיגריה.JPG
    KB 20.9 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 121.png
    KB 25.9 · צפיות: 45
  • הוסף לסימניות
לא נראה לי שכדאי לקחת את זה לכיוון אנגלית...
אפשר להסתדר עם זה בעברית
מה ש ishai שלח נראה טוב
מוסיפה עוד כיוון:
פונט חלק ונקי
והמאפיין העיקרי של המעשנים הכבדים: טבעות \ גל עשן

קבצים מצורפים

• אלקטרוסיג.PNG
    KB 16.2 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
דווקא הלוגו באנגלית מוצאת חן בעיני יותר מהשאר.

ה-i עם העשן חמוד מאוד, ומיד מבינים מה זה ה"סיג" הזה. לא יודע מה איתכם, אני כשקראתי אלקטרו-סיג לא מיד הבנתי שה"סיג" הכוונה לסיגריה.

[FONT=&quot]בריאות וחיסכון, בלי לוותר על העישון[/FONT] - נראה לי שהסלוגן ארוך וטרחני מדי.[FONT=&quot] לדעתי צריך לשנות. הסלוגן הזה מטיף קצת מוסר לקהל שזה אמור לדבר, ואסביר:

בריאות - את התגלית שזה לא בריא, המעשן יודע כבר מזמן, והוא בכל זאת עדיין מעשן מה שאומר שלא בדרך זו תצליח לשכנע אות[FONT=&quot]ו להפסיק עם זה[/FONT].
חיסכון - גם לא כ"כ מדבר למעשנים. לאחרונה התפרסם כאן כי [/FONT]
[FONT=&quot]"פיליפ מוריס ערכו סקר וגילו שגם אם הם יעלו את המחיר של חפיסה ב-5 שקלים בשנה, המכירות לא ירדו".
[/FONT]
[FONT=&quot][FONT=&quot]לוותר על העישון - [/FONT][FONT=&quot][FONT=&quot]גם כאן המעשן מיד חושב שהנ[FONT=&quot]ה עוד אחד מנסה [FONT=&quot]להסביר לו למה לא טוב לי שאני מעשן...

[FONT=&quot]זה לא שהמעשנים מליונרים [FONT=&quot]ולא איכפת להם מהבריאות שלהם. אבל להפסיק לע[FONT=&quot]שן זה דבר מאוד קשה[FONT=&quot]. ואני מאמין שרוב המ[FONT=&quot]עשנים ניסו לפחות פעם [FONT=&quot]אחת לה[FONT=&quot]יגמל[/FONT], או לעבור לסיגריה אלקטורנית. ומאחר שזה ה[FONT=&quot]יה[/FONT] לו מאוד קשה, הוא [FONT=&quot]חזר לעשן וצריך לתת לו סיבה טובה ל[FONT=&quot]הקשיב למה שאתה מפרסם.[/FONT][/FONT]

[/FONT][/FONT]ואם כבר ציטוטים אז הביא עוד [FONT=&quot]ציטוט[/FONT]: [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[/FONT]
[FONT=&quot][FONT=&quot][FONT=&quot][FONT=&quot][FONT=&quot][FONT=&quot][FONT=&quot][FONT=&quot][FONT=&quot]"[FONT=&quot]חוקרים [/FONT]מצאו כי נדרשים כ-30 נסיונות גמילה בממוצע, עד להצלחה מוחלטת של הפסקת העישון". [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]

[FONT=&quot]הצעה לסלוגן[/FONT]: יש עיש[FONT=&quot]ון[/FONT] בלי אש.
[FONT=&quot]למה לדעתי זה יותר טוב מהסלוגן הראשון? כי כאן אתה[FONT=&quot] לא אומר לו[FONT=&quot] תפסיק לעשן. אלא נותן לו אפשרות להמשיך לעשן אבל בחיסכון ובבריאות.

[FONT=&quot]לסיום, אמר לי פעם מעשן: להפסיק לעשן זה הדבר הכי קל בעולם. כבר הפסקתי יותר ממאה פעמים[FONT=&quot]... :[FONT=&quot])[/FONT][/FONT][/FONT]
[/FONT][/FONT][/FONT]
[/FONT]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עוצמה;2217814:
דווקא הלוגו באנגלית מוצאת חן בעיני יותר מהשאר.

ה-i עם העשן חמוד מאוד, ומיד מבינים מה זה ה"סיג" הזה. לא יודע מה איתכם, אני כשקראתי אלקטרו-סיג לא מיד הבנתי שה"סיג" הכוונה לסיגריה.

[FONT=&quot]בריאות וחיסכון, בלי לוותר על העישון[/FONT] - נראה לי שהסלוגן ארוך וטרחני מדי.[FONT=&quot] לדעתי צריך לשנות. הסלוגן הזה מטיף קצת מוסר לקהל שזה אמור לדבר, ואסביר:

בריאות - את התגלית שזה לא בריא, המעשן יודע כבר מזמן, והוא בכל זאת עדיין מעשן מה שאומר שלא בדרך זו תצליח לשכנע אות[FONT=&quot]ו להפסיק עם זה[/FONT].
חיסכון - גם לא כ"כ מדבר למעשנים. לאחרונה התפרסם כאן כי [/FONT]
[FONT=&quot]"פיליפ מוריס ערכו סקר וגילו שגם אם הם יעלו את המחיר של חפיסה ב-5 שקלים בשנה, המכירות לא ירדו".
[/FONT]
[FONT=&quot][FONT=&quot]לוותר על העישון - [/FONT][FONT=&quot][FONT=&quot]גם כאן המעשן מיד חושב שהנ[FONT=&quot]ה עוד אחד מנסה [FONT=&quot]להסביר לו למה לא טוב לי שאני מעשן...

[FONT=&quot]זה לא שהמעשנים מליונרים [FONT=&quot]ולא איכפת להם מהבריאות שלהם. אבל להפסיק לע[FONT=&quot]שן זה דבר מאוד קשה[FONT=&quot]. ואני מאמין שרוב המ[FONT=&quot]עשנים ניסו לפחות פעם [FONT=&quot]אחת לה[FONT=&quot]יגמל[/FONT], או לעבור לסיגריה אלקטורנית. ומאחר שזה ה[FONT=&quot]יה[/FONT] לו מאוד קשה, הוא [FONT=&quot]חזר לעשן וצריך לתת לו סיבה טובה ל[FONT=&quot]הקשיב למה שאתה מפרסם.[/FONT][/FONT]

[/FONT][/FONT]ואם כבר ציטוטים אז הביא עוד [FONT=&quot]ציטוט[/FONT]: [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[/FONT]
[FONT=&quot][FONT=&quot][FONT=&quot][FONT=&quot][FONT=&quot][FONT=&quot][FONT=&quot][FONT=&quot][FONT=&quot]"[FONT=&quot]חוקרים [/FONT]מצאו כי נדרשים כ-30 נסיונות גמילה בממוצע, עד להצלחה מוחלטת של הפסקת העישון". [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]

[FONT=&quot]הצעה לסלוגן[/FONT]: יש עיש[FONT=&quot]ון[/FONT] בלי אש.
[FONT=&quot]למה לדעתי זה יותר טוב מהסלוגן הראשון? כי כאן אתה[FONT=&quot] לא אומר לו[FONT=&quot] תפסיק לעשן. אלא נותן לו אפשרות להמשיך לעשן אבל בחיסכון ובבריאות.

[FONT=&quot]לסיום, אמר לי פעם מעשן: להפסיק לעשן זה הדבר הכי קל בעולם. כבר הפסקתי יותר ממאה פעמים[FONT=&quot]... :[FONT=&quot])[/FONT][/FONT][/FONT]
[/FONT][/FONT][/FONT]
[/FONT]

ב״ה

כל מילה מיותרת. לקרוא ולהחכים. הלוגואים האחורנים שהוצעו מעולים! הקופי׳ כאן מצויין. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shlomy;2197884:
זה יותר טוב?

הכיוון של הלוגו הזה הכי טוב, אבל הסיגריה (ה-ו') לא מתאימה בפונט כזה עבה...
לדעתי לשנות את הפונט למשהו יותר עגול כמו הסיגריה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה