נכתב ע"י עוצמה;2217814:דווקא הלוגו באנגלית מוצאת חן בעיני יותר מהשאר.
ה-i עם העשן חמוד מאוד, ומיד מבינים מה זה ה"סיג" הזה. לא יודע מה איתכם, אני כשקראתי אלקטרו-סיג לא מיד הבנתי שה"סיג" הכוונה לסיגריה.
[FONT="]בריאות וחיסכון, בלי לוותר על העישון[/FONT] - נראה לי שהסלוגן ארוך וטרחני מדי.[FONT="] לדעתי צריך לשנות. הסלוגן הזה מטיף קצת מוסר לקהל שזה אמור לדבר, ואסביר:
בריאות - את התגלית שזה לא בריא, המעשן יודע כבר מזמן, והוא בכל זאת עדיין מעשן מה שאומר שלא בדרך זו תצליח לשכנע אות[FONT="]ו להפסיק עם זה[/FONT].
חיסכון - גם לא כ"כ מדבר למעשנים. לאחרונה התפרסם כאן כי [/FONT][FONT="]"פיליפ מוריס ערכו סקר וגילו שגם אם הם יעלו את המחיר של חפיסה ב-5 שקלים בשנה, המכירות לא ירדו".
[/FONT][FONT="][FONT="]לוותר על העישון - [/FONT][FONT="][FONT="]גם כאן המעשן מיד חושב שהנ[FONT="]ה עוד אחד מנסה [FONT="]להסביר לו למה לא טוב לי שאני מעשן...
[FONT="]זה לא שהמעשנים מליונרים [FONT="]ולא איכפת להם מהבריאות שלהם. אבל להפסיק לע[FONT="]שן זה דבר מאוד קשה[FONT="]. ואני מאמין שרוב המ[FONT="]עשנים ניסו לפחות פעם [FONT="]אחת לה[FONT="]יגמל[/FONT], או לעבור לסיגריה אלקטורנית. ומאחר שזה ה[FONT="]יה[/FONT] לו מאוד קשה, הוא [FONT="]חזר לעשן וצריך לתת לו סיבה טובה ל[FONT="]הקשיב למה שאתה מפרסם.[/FONT][/FONT]
[/FONT][/FONT]ואם כבר ציטוטים אז הביא עוד [FONT="]ציטוט[/FONT]: [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][FONT="][FONT="][FONT="][FONT="][FONT="][FONT="][FONT="][FONT="][FONT="]"[FONT="]חוקרים [/FONT]מצאו כי נדרשים כ-30 נסיונות גמילה בממוצע, עד להצלחה מוחלטת של הפסקת העישון". [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT="]הצעה לסלוגן[/FONT]: יש עיש[FONT="]ון[/FONT] בלי אש.
[FONT="]למה לדעתי זה יותר טוב מהסלוגן הראשון? כי כאן אתה[FONT="] לא אומר לו[FONT="] תפסיק לעשן. אלא נותן לו אפשרות להמשיך לעשן אבל בחיסכון ובבריאות.
[FONT="]לסיום, אמר לי פעם מעשן: להפסיק לעשן זה הדבר הכי קל בעולם. כבר הפסקתי יותר ממאה פעמים[FONT="]... :[FONT="])[/FONT][/FONT][/FONT]
[/FONT][/FONT][/FONT]
[/FONT]
נכתב ע"י shlomy;2197884:זה יותר טוב?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים