כללי לוגו

• הוסף לסימניות
כן, גם אותו אני מכירה, (פתרונות משכנתא)
שילמו לי (כמה שביקשתי, כי לא כ"כ היה לי נעים שבסוף...) אבל יחסית למחירים שכותבים פה לקחתי גרושים...

• הוסף לסימניות
נראה לי השלישי רק עם כתב דפוס

• הוסף לסימניות
איזה שלישי ? יש פה 2

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ותמיד לבחור;328094:
עלות של לוגו מתחילה ב50$ (200 ש"ח אם אתם מתעקשים) ועד..... והשמיים הם הגבול.

נכתב ע"י טאצ';328178:
50$ ללוגו? זול מאד!!!

לוגו אמור לייצג ולסמל את החברה ואת ערכיה
הלוגו אמור לשדר הרבה מעבר לשם החברה
וגם האלמנט שמלווה אליו צריך לכלול בתוכו את הצרכים הנ"ל.
בשביל לעצב לוגו צריך קריאטביות ויצירתיות ע"מ שהוא יהיה קליט וברור בקרב קהל היעד...

נשמע מופרך לקחת 50$ על השקעה שכזו!

לוגו מתתחיל מ-150$
לתשומת לב: ציינתי בפירוש שהעלות מתחילה במחיר זה.

מה לעשות, יש כאלו (לא משנה אם פה או לא:cool:) שלא שמעו מעולם אפי' על אחד מהמאפיינים של לוגו, שציינת לעיל בצדק רב. כמו"כ לא תמיד מדובר בלוגו לשימוש מסחרי, אלא רק חובבני/ אישי וכאלה.

בקיצור, זהו הרף ההתחלתי שאין נמוך ממנו (או בכ"א כך אמור להיות:mad:) אך ודאי הוא שהעלות הסטנדרטית של לוגו היא הרבה הרבה יותר.

• הוסף לסימניות
כל פעם שמעלים נושא של תמחור, יש שתיקה בקהל. כנראה זה נושא רגיש... חיפשתי בנרות מחירון, כמה מקובל לקחת לפלייר, לכרטיס ביקור, ללוגו וכו'. לא מקבלים תשובות, ואחר כך מתלוננים פה שגרפיקאים לוקחים מעט מדי ושוברים את השוק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ותמיד לבחור;328094:
העדפתי לא להכניס תראש לזה, אל אם כולם מעדיפים ואולי בצדק, לנצור ת'לשון, אז אעשה זאת אני :)
וגמני כמעט ושתקתי... :(:)
אם בצדק או לא, לא אדע...

• הוסף לסימניות
סליחה, כתבתי את זה לפני שראיתי את מה שכתבת, ותמיד לבחור. מחילה. תודה רבה על השיתוף, החכמנו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה