כללי לוגו

• הוסף לסימניות
עוד לא הגעתי לנושא הצבעים.
אנא העירו והאירו.
תודה.
(-:

קבצים מצורפים

• חוד לפרוג.pdf
    KB 469.9 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
מספר 2
אך צריך עוד לפתח אותו

• הוסף לסימניות
מס' 2, הנרות צריכים עוד עיבוד, את השורות צריך לקרב אחת לשניה ובין הנרות לטקסט צריך להיות יותר מרווח

• הוסף לסימניות
בס"ד

מספר שתיים, אבל כמו שאמרו צריך עוד עיבוד לנרות, ברגע הראשון זה היה נראה לי כמו עצי ברוש.
עבודה טובה

• הוסף לסימניות
גם אני חושבת שסקיצה מס' 2 הכי מוצלחת אבל צריך לעבד את הנרות.

• הוסף לסימניות
תודות

האמת שחשבתי כנ"ל לא היה נראה לי כל כך קשור הרעיון של כדור הארץ אבל ניסיתי את מזלי לפי בקשת הלקוח.
בכל אופן תודה. עזרתם לי מאד!!!

• הוסף לסימניות
ושוב תודות

אולי למישו יש תמונה או ציור של פמוט (אני יעבור על זה ויקטורי)
אני לא אוהב את הנרות זה באמת נראה עצי ברוש.
תודה.

• הוסף לסימניות
כנ"ל - מס' 2, ולשפץ את הנרות. ו-פונט, לדעתי כדאי להחליף. הפונט הזה לא 'לוגואי'..

• הוסף לסימניות
מספר 2 מאד יפה. עידון של הנרות יהיה מושלם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה