כללי לוגו

• פותח הנושא dn
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מה אתם אומרים על הלוגו? מה עדיף? האם הצבעים מתאימים? אשמח לשמוע חוות דעת!

קבצים מצורפים

• לוגו.pdf
    KB 257.3 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד, רק מה זה ה'1' ההפוך???

• הוסף לסימניות
מקסים!!
אני הבנתי 'שהאחד ההפוך' זה גג לא??
לטעמי הייתי בוחרת בשני כחולאפור..
בהצלחה

• הוסף לסימניות
ממש יפה!
אני הייתי קצת משנה-
את הגג הייתי מורידה,
וצובעת את אחד האבנים בצבע הנגדי.

• הוסף לסימניות
גם אני הבנתי כך. נראה ברור למדי
אני דוקא אהבתי יותר את הראשון.

עבודה מקסימה!

אולי כדאי להקטין את המילה "נוות" שלא יגלוש לצדדים של ה"בית".
מדובר כמובן על האופציה הראשונה.

באופציה השניה כדאי לשחק בשני משקלים שלא יהיה מדי כבד,

ושוב, עבודה מקסימה!

• הוסף לסימניות
יפה ומרשים! אהבתי את העימוד של הלוגו הראשון ואת הצבעים של הלוגו השני

• הוסף לסימניות
מקסים!
הולכת על השני
וממליצה לנסות ליצור גג תכלת לכל הרוחב החל מהלבנים ועד המילה ובניה
כשבגג יש כמין מדרגה (כי קיר האבנים גבוה יותר מהכיתוב)

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה