כללי לוגו

• הוסף לסימניות
ניסיתי משהו, אשמח לשמוע חוות דעתכם, כדי שאוכל להתקדם.
אגב, מבינים למי הלוגו מיועד?
תודה מראש!

קבצים מצורפים

• בייבי הייר-1.jpg
    KB 82.5 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
זה נשמע כאילו מכינים את הפאה משערות של תינוקות.

• הוסף לסימניות
הכנתי עוד דוגמא די דומה.
יש למישהו הערות?
גם על השם והסלוגן וגם על העיצוב.

קבצים מצורפים

• בייבי הייר-2.jpg
    KB 127.4 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
ודאי שהצבעים הראשונים מתאימים יותר, הוורוד לא קשור לטעמי.

לנעמה - נראה לי יש מושג כזה בפאנות, babyhair זה תוספת של שערות קדמיות לפאה או משהו כזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עפרה;483659:

לנעמה - נראה לי יש מושג כזה בפאנות, babyhair זה תוספת של שערות קדמיות לפאה או משהו כזה.
לעפרה, תודה על ההערות.
רציתי לשלב עוד צבע ליצור ענין, חשבתי שורוד כי הוא קשור לבייבי.
יש לך רעיון לשילוב צבע אחר?
בקשר לשם: אכן יש כזה דבר בייביהייר - תוספת שיער קצר כמו שער תינוק.
ולכן נבחר השם הזה.
הגדרה מתמצתת של העסק: בית מלאכה לתיקון, חידוש וייצור פאות.
ושוב תודה לכל המגיבים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עפרה;483659:

אוקיי, סליחה, אני ממש לא מכירה את התחום.

• הוסף לסימניות
בכל אופן, למרות שמוסיפים שערות בייבי, עדיין זה לא נראה מתאים לתיקון פאות,

זה נראה לוגו למוצרי תינוקות, צריך לקרוא את הסלוגן בשביל להבין שמדובר בפאות.

• הוסף לסימניות
הלוגו הראשון יפה מאוד!

נכתב ע"י צורה וצבע;483666:
לעפרה, תודה על ההערות.
רציתי לשלב עוד צבע ליצור ענין, חשבתי שורוד כי הוא קשור לבייבי.
יש לך רעיון לשילוב צבע אחר?
בקשר לשם: אכן יש כזה דבר בייביהייר - תוספת שיער קצר כמו שער תינוק.
ולכן נבחר השם הזה.
הגדרה מתמצתת של העסק: בית מלאכה לתיקון, חידוש וייצור פאות.
ושוב תודה לכל המגיבים!
לדעתי הצבעים בלוגו הראשון מאוד טובים לא צריך להוסיף צבע ורוד מספיק שכתוב בייבי מבינים את המשמעות לא צריך להוסיף גם צבע... לדעתי...

• הוסף לסימניות
הראשון טוב יותר
ושתי הערות
1 - משהו במילה hair לא קריא לגמרי, לקח לי מידי הרבה זמן לקרוא את המילה, אולי כי אני כבר עייפה?!
2 - הלוגו לא לגמרי משדר פיאות ויוקרה, הוא יותר משדר "בייבי". נקודה למחשבה מה המסר אותו רוצים להעביר

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה