כללי לוגו

• הוסף לסימניות
בס"ד
אשמח לשמוע חוות דעת לגבי הסקיצות הנ"ל
(יכול לקחת נצחים לפעמים, נכון?)

קבצים מצורפים

• בילהה.jpg
    1.2 MB · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
מס' 3 בעיניי לוקח. הייתי משנה את הצבעים. (אולי פשוט הופכת בין ה-fill ל-stroke). סה"כ ממש יפה! שיהיה בהצלחה.

• הוסף לסימניות
יפה פה הקדימה אותי,
הסהר הוא סמל מוסלמי מובהק אל תשתמשי בו
אני הייתי הולכת על 1 ואכן אולי כדאי לשנות את הצבעים

• הוסף לסימניות
ברביעי יש פוטנציאל, אם כי אם הייתי נתקלת בלוגו כזה הייתי בטוחה שבילהה היא מ'בני דודינו'...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפה_פה;502948:
הסהר מזכיר את הסמל של המוסלמים

זה בגלל שלפונט קוראים ישמעל והוא מעוצב בהשראת הכתב והאסטטיקה הערביים.

• הוסף לסימניות
לדעתי 3
לשנות צבעים... אולי ירוק ובננה

• הוסף לסימניות
בס"ד
הלקוחה ביקשה את הצבעים האלו כך שאני חייבת להשאר עימם. בכל אופן תודה תמר.
החצי ירח והעיגול זה לא מוסלמי זוהי דמות פורשת ידיים...

• הוסף לסימניות
החצי ירח והעיגול זה לא מוסלמי זוהי דמות פורשת ידיים...[/QUOTE]

בחיים לא הייתי חושבת שזו הכוונה.........

• הוסף לסימניות
רפואה הוליסטית ומיסטיקה לא תמיד הולכים ביחד [בדרך כלל לא, זה נשמע כהצהרה על שרלטנות] ולכן המילה "קסם" לא שייכת.

3 עדיף אך מוזר[בעיקר הצבע, והדמות פורשת הידיים המובנת רק לאחר הסבר]
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה