כללי לוגו

• הוסף לסימניות
לחנות נעליים יוקרתית,
הם לא רצו משחק עם האותיות, משהו סולידי ויוקרתי
הלוגו יהיה בהטבעה של צבע מטאלי שיבחרו, הרקע צבע שמנת/קרם
צפה בקובץ המצורף 81558

קבצים מצורפים

• prima.jpg
    KB 50.9 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
התחתון באמת מקסים!

• הוסף לסימניות
בס"ד

האמצעי (מס' 2), פשוט ויפה.

• הוסף לסימניות
כולם מאד יפים, הראשון הכי יפה!
האמת, אולי גם השלישי.....

• הוסף לסימניות
אני בעד הראשון
ניתן מעט לקצר את הקו העליון

• הוסף לסימניות
יפים.
made in itali- קצת מפריע לי איך שזה עומד. טלוש לא? תנסי למקם אותו טוב יותר למעלה יותר קטן או באותיות שונות מהכתב לוגו.
קצת מיותר העיטורים בצד. העיטור האמצעי יפה,מתאים ונקי.
הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
חייבים את הקו העליון?
יתכן שבלעדיו יהיה טוב יותר.

• הוסף לסימניות
הפונט בראשונים אינו יוקרתי אלא עממי. בשלישי הוא מתאים. רק להרחיק מעט את הפסים מהכיתוב.
יפה מאוד.

• הוסף לסימניות
הפונט בראשונים אינו יוקרתי אלא עממי. בשלישי הוא מתאים. רק להרחיק מעט את הפסים מהכיתוב.
יפה מאוד.

• הוסף לסימניות
השלישי מאוד יפה

• הוסף לסימניות
השלישי ממש יפה.

• הוסף לסימניות
הראשון מוצלח,
השלישי יכול לבוא בחשבון, רק שהעיגול מעל לקו מפריע.

• הוסף לסימניות
לדעתי הפונט השלישי יותר מתאים
אבל תנסי בלי הקו העליון
הI של איטלי צריך להיות גדול

• הוסף לסימניות
אני בעד האחרון, מהמם
אבל אין לי 'עין' לפונטים באנגלית, כך ש.. דעתי נאמרת בסוגריים

• הוסף לסימניות
השני- הימני.
אולי כדאי את העיגול של I להניח בתוך הפס...

נקוה שתצאי עם דיעה מכאן.... כי לפי מה שנראה כל אחד אוהב משהו אחר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה