כללי לוגו

• הוסף לסימניות
הייתי מוריד את העיגול מעל ה"פלטה"
ואת המילים "הוצאה לאור" בלבד לשים מתחת לאותיות "לטה"
אלא א"כ חייבים גם את ה"שרותי תוכן והגרפיקה" אז תגדילי לגובה את האותיות "לטה" לכל הגובה של האותיות באנגלית ומתחת בשורה תכתבי את הוצאה לאור וכו'
ושיהיה בהצלחה...

• הוסף לסימניות
אני אהבתי דווקא את הכיוון הראשון.
במקום להסביר במילים, קחי הדגמה לכיוון שאני חושבת שאת צריכה ללכת עליו....
(טוב מראה עיניים ממקרא עיניים.....)

• הוסף לסימניות
תודה רבה מאוד לכל העוזרים והמסייעים.

שוב, אני חייבת לקחת בחשבון שתי מגבלות:
א. אני צריכה לדאוג שיידעו איך לקרוא את המילה - כלומר שתהא עם ניקוד או באנגלית.
ב. חייבים לראות בבירור צורה של פלטה, כי אנשים לא יודעים מה זה.

בעז"ה אעלה עוד סקיצות בהמשך.
עוד קצת תעזרו לי, בסוף זה ייצא...
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
איך זה עכשיו?

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 24.5 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
מה שהעלית עכשיו מאד יפה.
אפשר להתקדם אתו מבחינת צבעים. את מבחן השחור לבן הוא בר בהצלחה, לדעתי.

• הוסף לסימניות
לא מאמינה שאין לכם עוד מה להגיד...
אולי פשוט התייאשתם ממני בסוף?

אני שוקלת לשנות את הכיתוב השחור לסגול של הכתם, (או קצת יותר כהה) ואת הכתם לצבע צהוב-כתום משלים.
אולי את aleta להצמיד לקו התחתי של הP?

אשמח לשמוע כל מה שיש לכם להגיד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה