כללי לוגו

• הוסף לסימניות
היתה אצלינו תחרות על לוגו לחנות של מוצרי קרמיקה, עדין איני יודעת מי הזוכה אך מענין אותי לשמוע חוות דעת
זה חלק מהלוגויים ששלחתי

קבצים מצורפים

• קרמיקה לפרוג.jpg
    3.4 MB · צפיות: 11
  • לפרוג קרמיקה.pdf
    KB 329.6 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
אהבתי את 12, אולי רק את הכיתוב באנגלית לסדר כמו 13 והקסם נראה קצת תקוע, צריך לחבר אותו באיזשהו צורה, ס"ה מאוד יפה, בהצלחה.

• הוסף לסימניות
מספר 2.
אישית אני אוהב לוגואים נקיים ומינימליסטיים

• הוסף לסימניות
בס"ד
פישש. איזו רמה, איזה יופי, נקיון. בחירה של צבעים נהדרים.
מאמינה שבלבלת אותם שם... בכל אופן אותי. הבחירה לא קלה. הדוגמאות נפלאות
בהצלחות גדולות

• הוסף לסימניות
2 לדעתי יותר טוב מהכל.
אני רק לא מתמצאת עד כמה הוא מבודל.

• הוסף לסימניות
תודה ואשמח לשמוע עוד תגובות וכן תגובות על הסלוגן
הקסם שעושה בית
תודה

• הוסף לסימניות
12

• הוסף לסימניות
אהבתי את 2 ואת 6
6 הייתי הכי אוהבת אם רק ה'קסם של בית' היה נמצא במקום אחר, אולי מיושר לימין מתחת למג'יק.

• הוסף לסימניות
ממש יפה!!!!

אהבתי את שתיים
ואת כל אלו שבסגנון הצבעים שלו..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה