כללי לוגו

• הוסף לסימניות
הלוגו הזה מיועד למקום בו מכינים למבחני סמיכה לרבנות ודיינות הישיבה הזו באמריקה (לא לבחורי ישיבה)
הלקוח טועם שזה בכיוון אבל לא מספיק חזק אני זקוקה לעזרתכם לא מצליחה להנפיק מזה כוון אחר מה שנראה לי שהלוגו ממש קולע למטרה (גם למידה במחזוריות וגם יוצר בחלל הלוגו פרח שמזכיר את השם פרחי שושנים)

קבצים מצורפים

• לוגו1.jpg
    KB 599.5 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
אל תתיחסו לצבעים שכחתי להפוך לrgb במקור זה כחול עמוק וכתום

• הוסף לסימניות
האובייקט נראה יפה, קשה להתרשם בצבעים האלה.
אני חושבת שלא מתאים שהטקסט למטה בשחור, אולי בכחול גם כן? כך יהיה קשור יותר ללוגו.
אולי צריך עוד משהו לעבד בטקסט למטה. אולי הפונט...

• הוסף לסימניות
מה לגבי הלוגו בעצמו?

• הוסף לסימניות
תעלי זה כמו שצריך כדי שיתרשמו נכון

• הוסף לסימניות
הלוגו יפה מאוד ומעניין.

לגבי ה- yps
זה מאוד גדול זה נראה עוד לוגו

לכן כדאי להקטין מאוד ולא בצבעים של הלוגו אלא בשחור
ואת הפונט העברי לשנות למשהו עדין יותר

• הוסף לסימניות
הם רצו שהאותיות YPS יהיו בולט וזה יקשר יחד עם הלוגו זה מאד חשוב להם

• הוסף לסימניות
האוביקט נראה סרוק..
כדאח לעבוד עם צבעים אחידים ולא מרקמיים בלוגו

• הוסף לסימניות
הלוגו עצמו ממש יפה לטעמי. (אולי ניתן לשנות צבעים- אבל לא לשנות את הלוגו)

לגבי ה"מסביב" אני סתם מנסה...

אולי לשים את הכיתוב בעברית מעל בצורה מתעגלת
ואת הכיתוב באנגלית מתחת בצורה מתעגלת- כך שיווצר מעין עיגול (מהכיתובים)?

• הוסף לסימניות
בבסיס עבודה מעולה
בשביל להתרשם מומלץ לראות את זה בשחור לבן
מה את אומרת על כיווץ הלוגו?
הוא משאיר את האלמנים ונותן מימד נוסף
אני ממליצה להחליף את הפונט למשהו שמסמל יותר עוצמה ומקצועיות
יחד עם חדשנות

הרבה הצלחה

קבצים מצורפים

• לוגו.jpg
    KB 97.2 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
עכשיו אני שמה לב
שיש מידי הרבה עיגולים
אולי להוריד את הנקודות שבין האותיות
וגם אותן הייתי עושה סאן סריף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה