כללי לוגו

• הוסף לסימניות
זוכרים את הלוגו עם הטלפון העתיק לחברה לשיחות לחו"ל?
אז הלקוח השתכנע שזה לא מתאים.
עשיתי כמה אפשרויות (תודה על הרעיון של האנטנה שמישהי נתנה לי פה.)
אשמח לשמוע את דעתכם.
תודה.

קבצים מצורפים

• לוגו 3.jpg
    1.7 MB · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
אוי וויי הצבעים ממש מזעזעים כאן. מה הסיבה?

• הוסף לסימניות
הא. זה היה בCMYK

קבצים מצורפים

• לוגו 3.jpg
    1.7 MB · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
5 הכי מוצלח

• הוסף לסימניות
מס' 1 נראה לי הכי נקי לעין, בכל אופן ממבט ראשוני,

• הוסף לסימניות
אני חושבת 6 הכי מוצלח
ואם אני לא טועה 5 הוא אותו דבר בגוונים שונים והוא נראה לי קצת חיוור (אבל אולי זה בעיה במסך)
מס' 1 לא מובן מה כתוב שם בהתחשב בזה שמי שרואה את הלוגו לא רואה את כל הלוגואים ונראה שכתוב שם WORL IPHONE

בכללית, עבודה יפה מאוד-
ותזהרי שלא תסתבכי כי בד"כ כששמים כאן מדי הרבה דוגמאות כל אחד אומר לפי טעמו והבחירה הופכת לקשה ביותר!

• הוסף לסימניות
בס"ד
5 ו- 6 הכי מוצלחים בעיני.

• הוסף לסימניות
חוץ מ-6 כולם סובלים מאותה בעיה: זה נראה כמו רימון יד שהולך להתפוצץ בכל רגע.

• הוסף לסימניות
6 נראה מצויין!!! הצבעים והכל,,,
האחרים מורכבים ממידי הרבה פרטים, מה שלא צריך להיות בלוגו,,,
בהצלחה,,,

• הוסף לסימניות
לדעתי 4

זה שהטקסט התחתי קטן יותר - נותן יותר סדר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה