כללי לוגו

• הוסף לסימניות
זו סקיצה ראשונית למפעל צדקה
הלקוח רצה לוגו חדש למפעל,
הסלוגן שלהם: "כולם למען כולם"
חוו דעתכם בבקשה, אשמח גם להערות

קבצים מצורפים

• לוגו.jpg
    KB 143.7 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
הפס למעטה מיותר ומכביד[פחות תופסים שזה אנשים]ההיתי מורידה את האפקט והמסגרות והולכת על שתי צבעים בסיסיים.
כמובן שהרעיון של האנשים והכתר יחד חמוד מאד!אבל זה נראה לי כבד ותפסת מרובה ...כידוע,לא תפסת.
כמובן 2

• הוסף לסימניות
בטח לא 3!
אני יותר אהבתי את 1 וכן עם הפס למטה, אחרת הכתר נעלם...
אבל לשחק בו עם הצבעוניות (לא 2 צהובים 2 כתומים),
אולי משהויותר קרוב למשחק בצבעים שיש ב 2 , אבל אולי זה מידי צבעוניח למפעל צדקה,
אולי גוונים שונים של אותו צבע.
צריך לנסות לשחק עם זב עוד.
בבסיס הרעיון חמוד...

• הוסף לסימניות
השני מדהים, הוא ממש ברור ומעביר את המסר בצורה קולעת ויפה
רק לנראה לי שכדאי צבעים יותר בסיסיים וכמו שאמרו בלי המסגרת והאפקט/מעבר

• הוסף לסימניות
העיגול מעל הראשון מפריע להבנה שאלו אנשים?

• הוסף לסימניות
לדעתי: כן.

• הוסף לסימניות
האחרון מתוחכם - יוצר בעין אייקון של כתר.
אני לא יודעת אם התכוונת לזה אבל יצא לך מוצלח.
הצבעים ילדותיים ולא מתאימים.

היכן הטיפוגרפיה?

• הוסף לסימניות
זה נראה אות i באנגלית
התכוונת לכך?

• הוסף לסימניות
התכוונתי שגם העליונים יראו כתר.
והצבעים של השלישי כמובן אינם מעודכים.

• הוסף לסימניות
זה לא עובד בעליונים. בתחתון כן.

• הוסף לסימניות
הרעיון אדיר!
אבל גם אנשים וגם כתר זה OVER עמוס לעין לדעתי
וכן הצבעים תינוקיים מדי בשביל צדקה.
הצלחות!

• הוסף לסימניות
הרעיון בבסיסו טוב, למרות שזה גם אנשים וגם כתר, זה לא עמוס, לא אוביקטים מיותרים וכו, פשוט צורה חוזרת מסוימת שיוצרת אשליה של צורה נוספת.
אבל עכשיו את צריכה לקחת את הרעיון שלך הרבה אחרת, פשוט הצורה הבסיסית צריכה להיות הרבה פחות מורכבת, כתבו כבר שנראה שהשתמשת באות i אנגלית, או בסימן קריאה הפוך. זה לא צריך את כל הזנבות האלו למטה, במיוחד שהם יוצרים מפגשים לא נעימים לעין בין ה"אנשים" הם נתקעים אחד בתוך השני..
אחרי שהצורה תשב יפה, יחד עם הטיפוגרפיה, תוכלי להתחיל עם הצבעוניות, , שיהיו מאותה משפחת גוונים, וצבעים הרבה פחות רוויי צבע
הצלחות

• הוסף לסימניות
השלישי בנוי מצויין.
ממש משדר!

• הוסף לסימניות
3 נראה לדעתי ממש טוב אבל כפי שנאמר תשני צבעים
עלה לי רעיון שתנסי אולי ב3 לקחת רק את 2 האנשים החיצונים ולהרכיב מהם זה יצא משהו כמו לב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה