נכתב ע"י שניאור770;717931:לוגו צריך לעמוד ישר ולא עקום
לא תמיד תלוי איך זה נראה
ראתי כמה לוגואים של צביקה סלומון והם עקומים דוקא כמו גרינטק ועוד כמה
אולי המלל חייב להיות ישר אבל הויז'ואל לאו דוקא
במקרה הזה באמת זה לא מוצלח
ות'אמת נראה לי שכדאי לנסות להשקיע יותר
זה ממש לא נראה לוגו לתכשיטים מכסף
הפונט לא מבטא בכלל יוקרה לא של האותיות S T וגם לא המלל מתחת
וגם הפסים מאחורה לא כ"כ מתאימים
סליחה אם אני בקורתית מידי זה לא כדי לפגוע....
הצלחות!
נכתב ע"י גרפיקה100;717949:יש לך אולי רעיון יותר מקורי?
הלוגו הוא לתכשיטים מכל הסוגים לאו דווקא מכסף ועבודת יד
נכתב ע"י חלומי;717940:נכתב ע"י שניאור770;717931:לוגו צריך לעמוד ישר ולא עקום
לא תמיד תלוי איך זה נראה
ראתי כמה לוגואים של צביקה סלומון והם עקומים דוקא כמו גרינטק ועוד כמה
אולי המלל חייב להיות ישר אבל הויז'ואל לאו דוקא
במקרה הזה באמת זה לא מוצלח
ות'אמת נראה לי שכדאי לנסות להשקיע יותר
זה ממש לא נראה לוגו לתכשיטים מכסף
הפונט לא מבטא בכלל יוקרה לא של האותיות S T וגם לא המלל מתחת
וגם הפסים מאחורה לא כ"כ מתאימים
סליחה אם אני בקורתית מידי זה לא כדי לפגוע....
הצלחות!
הם לא עקומים, הם סתם מאותגרים מבחינה וורטיקלית.
נכתב ע"י הרשל'ה;718016:הם לא עקומים, הם סתם מאותגרים מבחינה וורטיקלית.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים