לוגו מדהים ביותר.נכתב ע"י מוסיקה;731809:יש משהו מאד מתוק וחינני בנקודות, יש בו חיים
נכתב ע"י הרשל'ה;732102:לוגו מתוק. ויז'ואל חכם, ובכלל גישה נכונה לסוגיה.
סתם שאלה. אני לא כ"כ מבינה מה חכם במיוחד פה בלוגו?
חנות מתנות, רואים מתנה.
מה היחודיות?
הלוגו כשלעצמו מתוק מאד ואהבתי את הצבעים.
אבל התחכמות אני לא רואה פה.
נכתב ע"י gol;732147:סתם שאלה. אני לא כ"כ מבינה מה חכם במיוחד פה בלוגו?
חנות מתנות, רואים מתנה.
מה היחודיות?
הלוגו כשלעצמו מתוק מאד ואהבתי את הצבעים.
אבל התחכמות אני לא רואה פה.
נכתב ע"י gol;732247:אוקי.
נכון לגבי חנות פרלינים.
אני מכירה את העסק הזה וזו חנות מתנות שמתמחה בעיצוב עם שוקולדים.
לכן, לא נראה לי שיש פה משהו חכם במיוחד.
בכל מקרה, הלוגו מוצלח.
נכתב ע"י ariels;732320:ניסית להפוך את הקופסה? (שהחלק הרחב יהיה למטה) זה יראה כמו פרלין וגם כמו קופסה.
אם זה ייראה טוב זה יוסיף ערך מוסף ללוגו.
נקודה למחשבה:העובדה שהלוגו יצר רושם שונה / גדול הרבה יותר מהחנות לה הוא מיועד - מוכיחה שהוא אכן "עובד".
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים