כללי לוגו

• פותח הנושא again
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אנא החכימו אותי איך לבצע את הלוגו הזה יותר נכון.
אני לא רוצה שהשטח של הלוגו יגדל מעבר למה שהוא כרגע, ז"א להכניס את המילה Time אבל בצורה מתאימה.

צפה בקובץ המצורף 125110

קבצים מצורפים

• Logo_MakeupTime.jpg
    KB 28.6 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
הקשקוש מעל הורס.
נראה מבולגן.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהיה מתאים שהמילה Up, תתחיל מלמטה ללמעלה, כמו משמעות המילה...
תבדקי אולי אם זה קריא...

• הוסף לסימניות
הטיפוגרפיה של האותיות הישרות יפה מאוד
המשחק עם הקטן והגדול.
מעולה
אאני לא בטוחה שה"קשקוש" כל כך הורס.
אבל אולי בפונט יותר רגוע

• הוסף לסימניות
תנסי לכתוב את המילה UP כמו שכתבת את האותיות AK ובתוך החלל שיווצר לך ע"י החלק התחתון של ה-E + החלל של ה-U תכניסי את המילה time.
בתם כך, הייתי מגדילה את הקו האמצעי ב-E שיסתיים באותו אורך כמו הקווים העליון והתחתון כדי לקבל יותר אחידות ולחדד את הקו הישר שבחרת בו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;762763:
תנסי לכתוב את המילה UP כמו שכתבת את האותיות AK ובתוך החלל שיווצר לך ע"י החלק התחתון של ה-E + החלל של ה-U תכניסי את המילה time.
בתם כך, הייתי מגדילה את הקו האמצעי ב-E שיסתיים באותו אורך כמו הקווים העליון והתחתון כדי לקבל יותר אחידות ולחדד את הקו הישר שבחרת בו.

וואי! אני צריכה להתרכז כשאני קוראת את ההוראות הפעלה האלה...:)

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• Logo_MakeupTime2.jpg
    KB 27 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
אני מדברת על הראשון -
זה יפה ונראה מקצועי.
לא יודעת אם זה לוגו כי זה קצת שובב וקשה לקריאה. לא יודעת מה להציע, רק רציתי לומר שזה חמוד בעיני...
זה ששונה קצת פחות זורם.

• הוסף לסימניות
תנסי במקום הקו הארוך של ה-E להרחיב קצת את ה-U כך שתתחבר לקו האמצעי של ה-E.
כעיקרון את המילה time את יכולה לעשות או בכתב יד או באותו פונט כמו כל הלוגו.
עכשיו אני שמה לב שהרווח בין האותיות AK גדול מידי - כדאי לצמצם אותו.

• הוסף לסימניות
משום מה אני דוקא אוהבת את הראשון יותר.
הקשקוש, כביכול, מוסיף עיניין ב"גוש" הריבועי הזה.
הרעיון של eden7115 אמנם גאוני יותר אבל הופך את הלוגו לקצת מתוחכם בצורה מיותרת....
מה דעתכם??

• הוסף לסימניות
גם אני מתחברת יותר לראשון. לא בטוחה לגבי הצבע של הUP, כי הוא לא כ"כ קריא על רקע שחור.

עוד לגבי הUP, אפשר אולי שהוא יתפוס רק את השטח של החלק העליון של הE ובכיוון שעשית בסקיצה השנייה.

הפונט של הTIME הראשון מוצלח בעיניי. אולי כדאי להדגיש מאוד את הM ואת הTIME להכניס מתחת לUP (שיעלה לחלק העליון של הE, כמו שכתבתי מקודם). צריך לנסות:) בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה