כללי לוגו

• הוסף לסימניות
חברה אמריקאית ברשת, שתכין לך את כל צורכי השבת מבואו ועד צאתו
הערותב יתקבלו בברכה
מוטי נאה

קבצים מצורפים

• _1_~1.JPG
    KB 70.2 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
מאוד מאוד יפה!
הייתי מדגישה את המיליה שאבעס באנגלית
האדום מאחורה נורא צורם ולא שבתי כך שקשה להתרשם מהלוגו
תעשה טובה תן לו רקע מתאים מאחורה והוא יראה שונה לחלוטין!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
לוגו חמוד, נראה לי שהוא נותן את האוירה.
(לבי צבעי האדום שחור, דווקא נשמע טוב, גם קוקהקולה ממתגים עצמם כיוקרתי/שבתי/חגיגי בצבעים אלו)

לגבי הביצוע:
אני חושב שעדיף שהרקע השחור יהיה מינימלסטי מסביב האותיות.

(מצורף דוגמא, פשוט יותר קל לי להסביר במעשים ממילים.)
צפה בקובץ המצורף 126864

בהצלחה רבה!

קבצים מצורפים

• שינוי.jpg
    KB 138.1 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
ההערה האחרונה משדרגת מאד את הלוגו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושי כהן;774336:
ההערה האחרונה משדרגת מאד את הלוגו

נכון, אבל צבע אדום לא מתאים בכלל בכלל לשבת!

• הוסף לסימניות
הלוגו מאו יפה, האם האדום הוא חלק מהעניין? במחילה, אבל אני לא רואה שום קשר בין שבת לאדום...למרות קוקה קולה וכו'..

• הוסף לסימניות
קוקה קולה לא מיתגו את עצמם מלכתחילה כשבתיים (:
אלא כ-תוסס, חיות, פרוע ומעיז.
שאלו את הקופירייטר - אז מה עושים כדי שזה ידבר לחרדיים?
אמר להם - תקשרו את זה לשבת ויוקרה והכל יהיה בסדר...
(:
פה מדובר על משהו שמיועד לשבת ומיוחד רק לה.
גם בעיני זה לא כ"כ נעים/מזכיר שבתיות.
הייתי מצפה למשהו יותר כסוף-לבן-סגול/תכלת... עדין.

• הוסף לסימניות
האדום בסך הכל הבלטה ללקוח

• הוסף לסימניות
כן אדום, לא אדום, אני לא יכנס לזה...

אבל דבר אחד נראה לי שכדי מאוד להוציא את כל הצבע מהמילים עצמם ולהשאיר אותם רק לבן. הקצת צבע שיש בפנים ממש לא מתאים.

הלוגו נחמד מאוד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה