לוחופש

• הוסף לסימניות
לתועלת הציבור - (לשימוש אישי בלבד)
מצורף לוח לשבוע האחרון של תמוז - עד אלול

מהנסיון שלנו - מומלץ לכתוב תכנונים מראש -גן חיות, טיול וכד'
אבל גם דברים קטנים כמו - שוקו ולחמניה, יום פלאפל, הכנת קישוטים לסוכה וכד' - זה נותן הרגשה טובה שעושים המון דברים ויש למה לחכות.
מומלץ גם לכתוב דברים לאחר מעשה - אם לא רשמנו קודם.

קבצים מצורפים

• לוחופש תשעג.pdf
    KB 37.5 · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י שחרית;1041769:
לתועלת הציבור - (לשימוש אישי בלבד)
מצורף לוח לשבוע האחרון של תמוז - עד אלול

מהנסיון שלנו - מומלץ לכתוב תכנונים מראש -גן חיות, טיול וכד'
אבל גם דברים קטנים כמו - שוקו ולחמניה, יום פלאפל, הכנת קישוטים לסוכה וכד' - זה נותן הרגשה טובה שעושים המון דברים ויש למה לחכות.
מומלץ גם לכתוב דברים לאחר מעשה - אם לא רשמנו קודם.

דבר ראשון - אני רוצה להודות לך כי עמדתי להכין אחד כזה וחסכת לי זמן!!
דבר שני- אני מידי פעם (לפחות 3-4 פעמים בשנה ) צריכה להכין כאלה לוחות לצורך תכנון מערכת בית ספרית תקופתית- השאלה האם יש מקום שאת מורידה מוכן ?

• הוסף לסימניות
א. אני שמחה שחסכתי לך זמן.
ב. זה על בסיס לוח שהכנתי לפני כ-3 שנים. ממש לא זוכרת אם השתמשתי באיזשהו בסיס - אולי בתוכנת קלוח.

• הוסף לסימניות
רעיון מבורך! כל הכבוד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה