לוחות "וואקום" ב-25% הנחה. אמיתי !!

• הוסף לסימניות
תוך כדי עיוני באתר k.s.p התוודעתי למכירות של סוף שנה - ובהם לוחות גרפיים של "This user does not have permission to use the HTML BB code.וואקום" ב-25% הנחה !! (אמיתי!!).

הייתי רוצה להעלות קישור בכדי לקבל את חוות דעת המקצוענים על סוג לוח מסויים.
יש מישהו יכול בבקשה לעזור לי בהוראות להעלאת קישור כאן ? זה דחוף לי מאד !

תודה והמשך ערב טוב ובשורות טובות.

• הוסף לסימניות
המון המון תודות ל-ag !!
100% בחריצות ובעזרה לזולת !! :):)
יש כבוד.

אשמח בבקשה לקבל חוו"ד ממי שיש לו מידע על אחד הדגמים הבאים מה הכי מומלץ:
מק"ט: 35011.
מק"ט: 35012.
מק"ט: 34260.
מק"ט: 33739.

תודה רבה למשיבים.

• הוסף לסימניות
- - -

• הוסף לסימניות
קו ונקי, קבלי שדרוג לחתימה שלך:
לא נכשלת כל עוד לא חדלת לנסות

• הוסף לסימניות
כמו שכתבתי באשכול הקודם שפתחת.
ברשותי לוח וואקום חדש ממש!!! ללא שימוש כלל!!!
עם האריזה הכל קומפלט.

מודל CTL-470
במקום 800 ש"ח 700 ש"ח.
:eek::eek::eek::eek:

אין לי כעת מצלמה אך אם זה מעניין אחד מכם, צלצלו ואם אראה שיש ביקוש
אדאג לצלם ומחר לעלות.

• הוסף לסימניות
בבקשה לאלו שביקשו...

קבצים מצורפים

• 20151123_142541.jpg
    1.3 MB · צפיות: 14
  • 20151123_142503.jpg
    1.4 MB · צפיות: 12
  • 20151123_142425.jpg
    1.1 MB · צפיות: 11

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה