"לוחם החלל האחרון" - זיבראש ופוטושופ

• הוסף לסימניות
השנה היא 2065. לאחר הגעת החייזרים לכדור הארץ בשנת 2021 הוקמו יחידות מיוחדות שמטרתן לשמור על ביטחון בני האדם מפני האורחים הלא קרואים. היחידות נקראו "לוחמי החלל".
ב-2035 קרסו המעצמות אחת אחרי השניה ומנהיג "איחוד היבשות" חתם על הסכם שיתוף טכנולוגי, הגנתי ומדיני עם החייזרים. בני האדם פורקו מנשקם ועם הזמן שכחו כיצד להגן על עצמם.
בשנת 2063 לקחו החייזרים שליטה מלאה על כוכב הארץ ובני האדם, שנותרו ללא כל יכולת הגנה, נמלטו להרי מקלט מתחת לאדמה.
נח מנדלסון, פנסיונר, חובב בריד'ג ואחרון "לוחמי החלל" שנותרו יוצא להגן על מה שנותר.
האם זה יספיק?

• הוסף לסימניות
....

קבצים מצורפים

• 141.jpg
    KB 718.5 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
מפורט יפה יפה
מתי ההקרנה לנשים?

• הוסף לסימניות
הצילו!
בכל המובנים, גם לגבי התסריט, וגם לגבי הציור המוצלח..

• הוסף לסימניות
פצצת כישרון יש כאן, ניסוח מוצלח וביצוע חבל על כל שניה שאתה לא מוציא איזה קומיק....(ס?)

• הוסף לסימניות
וואו... סופסוף רואים עבודות שלך, ואתה לא מאכזב..! נדיר!!
היתי עושה לו לסת יותר חטובה, מבט יותר חכם, הדמות שלך נראית יותר כמו זקן שברח מבית אבות ומוצא את עצמו במלחמה גלקטית..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoyoBL;806611:
וואו... סופסוף רואים עבודות שלך, ואתה לא מאכזב..! נדיר!!
היתי עושה לו לסת יותר חטובה, מבט יותר חכם, הדמות שלך נראית יותר כמו זקן שברח מבית אבות ומוצא את עצמו במלחמה גלקטית..
תאמין או לא זאת בדיוק הייתה הכוונה. דימינתי אותו בבית אבות עם קירות טפטים ירוקים וסוודר תלוי על הכתפיים, גיבור עבר בעיני עצמו שהציבור העדיף לשכוח. פתאום הם זקוקים לו שנית. איש לא ביקש את עזרתו אבל זה הרגע לו הוא חיכה כל חייו. הוא לוקח את הנשק האישי שלו שהעלה אבק בעליית הגג של ביתו הישן, הבגדים הישנים, ויוצא לעשות את מה שרק הוא יודע לעשות.
לסת חזקה יותר הייתה חוטאת לדמות. הוא לא חכם במיוחד, לא חזק במיוחד (להיפך) אבל הוא קו ההגנה האחרון :)

• הוסף לסימניות
חזזק!!
הוא נראה קצת ארס בשביל השם "נח מנדלסון"
נראה לי שזוהר אבוקסיס חובב לוטו יותר מתאים ....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Danbarlev;806620:
חזזק!!
הוא נראה קצת ארס בשביל השם "נח מנדלסון"
נראה לי שזוהר אבוקסיס חובב לוטו יותר מתאים ....

מדברים על 2065.....:)

• הוסף לסימניות
זה פשוט מושלם!

כמה שעות עבודה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צברית;806947:
זה פשוט מושלם!

כמה שעות עבודה?
תודה.
המון שעות עבודה. האמת שהפיסול בזיבראש הוא מעין תרפיה בעיסוק וההחלטה הראשונית הייתה לעבוד על משטחים רכים (עור וגוף) ומשטחים קשים (נשק, נעליים, חללית וכו'), כך שהמצאתי את הדמות ואת העלילה תוך כדי עבודה. היה חשוב לי שהדמות שלי תהיה מאוד מוגדרת, החל בסגנון הקמטים ועד החריטה שעל האבזם כך שהיא קיבלה את האופי תוך כדי עבודה ואם לא הייתי סקרן לראות בעצמי איך הכל יצא הייתי עובד על האיור עוד שבוע לפחות.

• הוסף לסימניות
מדהים!! אני נהנית מאוד מהרקע, ההשקעה בכל הפרטים ויצירת האווירה (כל פעם שאני מסתכלת אני רואה עוד משהו)

• הוסף לסימניות
וואאוו, איזה מתח, ממש סרט בדיוני, והביצוע...נעתקו המילים!
העלילה מתרחשת באיזור בתי הזיקוק בחיפה? :);)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י *לאה;807011:
וואאוו, איזה מתח, ממש סרט בדיוני, והביצוע...נעתקו המילים!
העלילה מתרחשת באיזור בתי הזיקוק בחיפה? :);)
פשששש... אכן (לגבי חיפה)!

• הוסף לסימניות
מאוד מגניב

• הוסף לסימניות
העלתי כמה שלבים מהתהליך של פיסול הפנים של הדמות. הכל מתחיל מכדור קטן :)

קבצים מצורפים

• old.jpg
    KB 453.9 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
המידול מדהים.

הסיפור,
נכתב ע"י ברק09;806618:
תאמין או לא זאת בדיוק הייתה הכוונה. דימינתי אותו בבית אבות עם קירות טפטים ירוקים וסוודר תלוי על הכתפיים, גיבור עבר בעיני עצמו שהציבור העדיף לשכוח. פתאום הם זקוקים לו שנית. איש לא ביקש את עזרתו אבל זה הרגע לו הוא חיכה כל חייו. הוא לוקח את הנשק האישי שלו שהעלה אבק בעליית הגג של ביתו הישן, הבגדים הישנים, ויוצא לעשות את מה שרק הוא יודע לעשות.
לסת חזקה יותר הייתה חוטאת לדמות. הוא לא חכם במיוחד, לא חזק במיוחד (להיפך) אבל הוא קו ההגנה האחרון :)

נשמע לי מוכר...
צפה בקובץ המצורף 132204
הזקן בן המאה שיצא מהחלון ונעלם היה הספר הנמכר ביותר בשוודיה ב-2010 וכיכב ברשימות רבי המכר גם בספרד, צרפת, איטליה וכל מדינה שבה ראה אור עד כה.

זהו סיפורו המצחיק עד דמעות של אלן קרלסון, שפרש לבית אבות אחרי חיים ארוכים וסוערים. זו אמורה להיות תחנתו האחרונה עלי אדמות - אבל גופו בריא ומסרב לבגוד בו, ולאכזבתו הגיע יום הולדתו המאה.
בבית האבות מכינים לכבודו אירוע רב-רושם ומשתתפים, אבל אלן נמלט ממסיבת יום ההולדת שלו עצמו. כשעובר אורח מבקש ממנו להשגיח לרגע על מזוודה מסתורית, הוא מחליט לקחת אותה ולהיעלם. עד מהרה נאלץ אלן להימלט על נפשו - כשבעקבותיו דולקים שוטרים וגנגסטרים, התקשורת השוודית והאומה כולה.

המרדף בן החודש אחר אלן והכנופיה הצבעונית שמתקבצת סביבו שזור במסע מטורף לאורך המאה ה-20: איך קרה שגיבורנו הציל ממוות את הגנרליסימו פרנקו, קיבל טרמפ מצ'רצ'יל, סעד ארוחת ערב עם טרומן ושט בנהרות סין עם רעייתו הצעירה של היושב ראש מאו? מתברר שאלן לא רק היה עד לכמה מהמאורעות המכריעים במאה הקודמת, אלא אף גרם להם.

:rolleyes:

קבצים מצורפים

• 1159428-5.jpg
    KB 829.8 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;807226:
המידול מדהים.

הסיפור,

נשמע לי מוכר...
צפה בקובץ המצורף 132204
הזקן בן המאה שיצא מהחלון ונעלם היה הספר הנמכר ביותר בשוודיה ב-2010 וכיכב ברשימות רבי המכר גם בספרד, צרפת, איטליה וכל מדינה שבה ראה אור עד כה.

זהו סיפורו המצחיק עד דמעות של אלן קרלסון, שפרש לבית אבות אחרי חיים ארוכים וסוערים. זו אמורה להיות תחנתו האחרונה עלי אדמות - אבל גופו בריא ומסרב לבגוד בו, ולאכזבתו הגיע יום הולדתו המאה.
בבית האבות מכינים לכבודו אירוע רב-רושם ומשתתפים, אבל אלן נמלט ממסיבת יום ההולדת שלו עצמו. כשעובר אורח מבקש ממנו להשגיח לרגע על מזוודה מסתורית, הוא מחליט לקחת אותה ולהיעלם. עד מהרה נאלץ אלן להימלט על נפשו - כשבעקבותיו דולקים שוטרים וגנגסטרים, התקשורת השוודית והאומה כולה.

המרדף בן החודש אחר אלן והכנופיה הצבעונית שמתקבצת סביבו שזור במסע מטורף לאורך המאה ה-20: איך קרה שגיבורנו הציל ממוות את הגנרליסימו פרנקו, קיבל טרמפ מצ'רצ'יל, סעד ארוחת ערב עם טרומן ושט בנהרות סין עם רעייתו הצעירה של היושב ראש מאו? מתברר שאלן לא רק היה עד לכמה מהמאורעות המכריעים במאה הקודמת, אלא אף גרם להם.

:rolleyes:
לא ממש קשור לסיפור שלי (מעבר לכך ששניהם זקנים היוצאים ל"הרפתקאות" מבית האבות) ואם כבר זה "פורסט גאמפ" בגירסה מבוגרת אבל נשמע מעניין מאוד. תודה :)

• הוסף לסימניות
הצביעה בזיבראש או פוטושופ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;807300:
הצביעה בזיבראש או פוטושופ?
של הדמות? 93% בזיבראש, השאר בפוטושופ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה