לוח איור דיגטלי+עט+תוכנה

• הוסף לסימניות
לוח איור דיגטלי+עט+תוכנה בסביבות 2000 ש"ח
יש לקנות? מה מומלץ?
אם כן איפה?

• הוסף לסימניות
אני מאוד אוהבת את הרגישות של האינטוס פרו של וואקום וזה מגיע עם עט כמובן, תוכנה - יש הרבה שיתקינו לך בסביבות ה150 בערך
אבל יש על זה אשכול שלם בלינקייה תבדקו שם

• הוסף לסימניות
עברתי על זה, אבל זה באמת המון חומר,
ורציתי קיצור דרך...
אני רוצה לקנות הכל חוקי.
איפה אני קונה בארץ את הכל באופן מרוכז? ומה מומלץ?

• הוסף לסימניות
התוכנה clip studio paint מעולה ודי זולה - אפשר לקנות ב 50$ דרך האתר שלהם:
https://www.clipstudio.net/en/purchase
ולגבי לוח יש כל מיני סוגים - אפשר לקרוא באשכול על הלוחות. יש לוח שהוא ללא מסך ויש לוח שהוא מסך - שאפשר לצייר ולראות ישירות זה נקרא XP-PEN והוא די זול. לי יש אותו ואני מרוצה מאוד.
אפשר לפנות אליי בפרטי לשאלות נוספות
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אהה ולגבי תוכנות של אדובי- אי אפשר לקנות את התוכנות של 2018 הם משכירים את זה חודשית. וזה יוצא מאוד יקר. (בעיקר אם צריך רק את פוטושופ ולא את שאר התוכנות..) אפשר לקנות את CS6 אבל לדעתי לא מומלץ.
כל זה אם את רוצה חוקית.
ולא חוקית - כל טכנאי יכול להתקין לך את 2018 בזול מאוד וזה לא עובד פחות טוב (רק אין את כל הקטע של ענן...)
אבל שיקול שלך

• הוסף לסימניות
לא עדיף אינטוס פרו של וואקום?
האינטוס פרו הוא מצויין, אבל הוא לוח שאין לך אפשרות לראות עליו אלא לצייר עליו ולהסתכל על המסך. השאלה היא האם יש לך נסיון עם לוחות, כי זה משהו קצת אחר - יחס יד עין אחר - לצייר על הלוח ולהסתכל על המסך.
בכל אופן - גם האינטוס פרו הוא מעולה.

• הוסף לסימניות
אני רואה שיש אפשרות לראות את הציור.
אני טועה?
היא התכוונה שהלוח עצמו הוא שחור- לא רואים את מה שמציירים עליו- אלא במחשב.
אבל ברור שאח"כ רואים את הציור......

• הוסף לסימניות
את יכולה לקנות סינטיק של וואקום - הכי מומלץ אבל הוא עולה בסביבות ה10000 וזה לא בתקציב שרצית. להתחלה אני כן ממליצה על האינטוס פרו
אבל שיקול שלך

• הוסף לסימניות
כשמציירים במה שאת הצעת, מניחים דף?
או שצריך קשר עין מסך כל הזמן?

• הוסף לסימניות
לא !!!
מצחיקה נראה לך שנידבתי אותך לביקור בית???
התכוונתי שתבקש מחנוך בינר או ממי שהיא קונה.....

• הוסף לסימניות
כשמציירים במה שאת הצעת, מניחים דף?
או שצריך קשר עין מסך כל הזמן?
אין צורך להניח דף באינטוס פרו - צריך קשר עין עם המסך אבל זה לא כזה נורא - מתרגלים לזה. זה ממש עניין של הרגל.

• הוסף לסימניות
לא !!!
מצחיקה נראה לך שנידבתי אותך לביקור בית???
התכוונתי שתבקש מחנוך בינר או ממי שהיא קונה.....
:) ודאי - לא חשבתי שנידבת אותי - הכל בסדר, רק הצעתי את עצמי למקרה שהיא באיזור ורוצה לנסות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה